Öpüşme sahnesine izin vermiyor

Ünlü Oyuncu Kenan İmirzalioğlu ve sevgilisi Zeynep Beşerler, dün akşam Asmalımescid'teki Yakup2'deydi.

  Dedikodulara son veren fotoğraf

Son gü ; nlerde adı &ldquo ; Ezel&rdquo ; dizisindeki rol arkadaşı Cansu Dere ve Ankaralı Yeliz Polat ' la anılan Kenan İmirzalıoğlu , ö ; nceki gece ç ; ekimlerden fırsat bulup sevgilisi Zeynep Beşerler ' le hasret giderdi . Ç ; ift , bö ; ylece dedikodulara son noktayı koymuş oldu .

Buluşmaya İmirzalıoğlu geç ; gelince gazetecilerle sohbet eden Beşerler , sevgilisinin Cansu Dere ile ö ; pü ; şme sahnesi iç ; in , ' Onlar partnerler , bu bir iş ve ben olumlu bakıyorum . Ben de oynadığım ' Aşk ve Ceza ' dizisinin ilerleyen bö ; lü ; mlerinde ö ; pü ; şebilirim . Benim bu tü ; r ö ; pü ; şme sahneleri iç ; in Kenan ' dan izin almam gerekmiyor . Asla da almam . Onun iç ; in de aynı şey geç ; erli ' diye konuştu .

Onlar ö ; pü ; şmeden ö ; nce ayrılmıştı

Beşerler , Cansu Dere ile Cem Yılmaz ' ın ayrılığına ' Ezel ' deki ö ; pü ; şme sahnelerinin neden olduğu yö ; nü ; ndeki haberleri hatırlatan gazetecilere , ' Cansu Dere benim samimi arkadaşım . Cem Yılmaz ile onlar ö ; pü ; şme sahnesi iç ; in ayrılmadı , daha ö ; nceden ayrılmışlardı . Sebebin bu olduğunu sanmıyorum . Ç ; ü ; nkü ; Cem Yılmaz da ç ; ok başarılı bir oyuncu ' dedi .