Ölümle tehdit ediliyor

Gazeteci Aykut Işıklar'a ölümle tehdit edildiğine dair bir mektup gönderen Aysu Baceoğlu, eski sevgilisi Murat Varol için polise şikayet dilekçesi verdi.

  Dü ; n ' Model Aysu Baceoğlu , peşini bırakmayan eski sevgilisi Murat Varol iç ; in polise şikayet dilekç ; esi verdi ' demiştim . Ve bana gö ; nderdiği mektubun ancak yarısını yayınlamıştım . Şimdi diğer yarısı ama daha ö ; nemli kısmını sizinle paylaşacağım . Ç ; ü ; nkü ; bu bö ; lü ; mde ö ; lü ; m tehdidi ve bir de eylem var . Aysu gö ; nderdiği mektupta bakın neler yazmış ;

SONUN TUĞBA Ö ; ZAY ' DAN BETER OLACAK

' Aykut Ağabey . . . Senin vasıtanla herkese sesleniyorum . . . Ben mağdur bir kadınım . Ve bir sü ; rü ; kadından sadece biriyim . Birilerinin gö ; rev yapması iç ; in benim ö ; lmem mi gerekiyor? İnsan bir kere ö ; lü ; r Aykut Ağabey . Ben bö ; yle her gü ; n ö ; lü ; yorum . Tehdit etmediği hiç ; bir şey kalmadı . Bugü ; nden sonra başıma gelecek her tü ; rlü ; iftira , suç ; lama ve zarar karşısındaki tek sorumlu bu insandır . ' Sonun Tuğba Ö ; zay ' dan beter olacak ' diyen bu adam , benim ailemin başını belaya sokacak . Bunu mu bekliyorlar?

Bunları yazarken bugü ; nü ; mü ; n altı saatini karakolda ifade vererek geç ; irdiğimi lü ; tfen gö ; zardı etmeyin . Yedi ay ö ; nce işten ç ; ıkardığım Cengiz Zeytinci adlı şahıs , su sıralar Murat Varol ' un yanında ç ; alışmaktadır . Yanında silahlı bir adamla beraber , benim kapımda arabada bekliyorlar . Annem Cengiz ' e burada ne işin var dendiğinde yanındaki silahlı adam ' Bizi Murat Varol gö ; nderdi . Kızını ö ; ldü ; receğiz ' diyor . Annem eve geliyor , kapıları kilitleyip polisi arıyoruz . Sağ olsunlar hemen geliyorlar ama silahlı adam arabayı alıp ortadan kayboluyor . Ben altı saat annemle ifade veriyorum ama beni ö ; lü ; mle tehdit eden insanlar dışarıda , ellerini kollarını sallayarak dolaşıyorlar . Yasa gereği yakalansalar ne olacak? İfadeleri alınacak ve salınacaklar .

HERKESE YALVARIYORUM


Kimseyi arayıp , bir Allah ' ın gü ; nü ; yardım istemedim . Polis ve savcılık dışında . . . Herkese yalvarıyorum artık . Sizin de kızınız var , kardeşiniz var . Benim artık ç ; ıkış yolum kalmadı . Ya ben bu şehri ve bu ü ; lkeyi terk edeceğim ya gö ; z gö ; re gö ; re beni infaz ettireceksiniz . Tü ; m gö ; revlilere sesleniyorum , benim ö ; lmemi mi bekliyorsunuzzzzz . . . '

Bakalım neler olacak? Bence İstanbul polisi iç ; in bu ç ; ocuk oyuncağı . İşi beş dakikada ç ; ö ; zer . Son yıllarda akademi mezunu genç ; polis mü ; dü ; rleri neleri ç ; ö ; zmedi de bunu mu ç ; ö ; zemeyecek . .