Donma tehlikesi geçirdi

Yeni Maxi Single albümü için kutuplarda klip çeken Rober Hatemo donma tehlikesi geçirdi.

  Uzun sü ; redir suskunluğunu koruyan Erol Kö ; se , yeni yılın ilk flash transferini Rober Hatemo ' yu bü ; nyesine alıp 2 şarkıdan oluşan , versiyonlarla beraber 6 yapıt iç ; eren ve haftaya piyasada yer alacak olan maxi single ' ı yaparak gerç ; ekleştirdi .

Gö ; rü ; ntü ; yö ; netmenliğini uluslararası ö ; dü ; llere sahip , Thomas Buelens ve styling Elizabeth Ouni ' nin yaptığı klip , Red Cam 4k isimli ö ; zel digital sinema kamerasıyla ç ; ekilmiş olup , ö ; zel belgesellerde kullanılan &ldquo ; amorphus lens&rdquo ; ile yapılan ç ; ekimlerin ö ; zel montajı Belç ; ikada yapılmıştır .



Erol Kö ; se Prodü ; ksiyon sanatç ; ıya ilk klibini kutup ü ; lkesi İzlanda ' da ç ; ektirdi . Sıcaklığın &ndash ; 20 leri bulduğu ü ; lkede ç ; ok zor koşullarda ç ; ekim yapan , aşağıda detayları yazılı uluslar arası ekip , yer yer donma tehlikesi ve beraberinde birç ; ok ö ; lü ; m tehlikesi atlatarak , klip ç ; ekimini tamamladı .

Senaryo gereği Vatnajokull Buzulunda binlerce metrekare buzulun ü ; stü ; nde siyah bir smokin , beyaz bir gö ; mlek ve siyah bir papyondan oluşan yepyeni kostü ; m imajıyla yer alan Rober Hatemo hiç ; bir zorluğa aldırış etmeden klibe 3 gü ; n saatlerce devam etti . Bununla da yetinmedi ve yö ; redeki vahşi atlara binip bir cesaret ö ; rneği sergiledi . Bilindiği gibi İzlanda Atlas Okyanusun kuzeyinde Grö ; nlandın gü ; ney doğusu ile Norveç ; ve Britanya adaları arasında yer alan bir volkanik ada ü ; lkesi .