'Tek rakibim Çağla'

Yeni pilates DVD'si çıkartan Ebru Şallı, anne olduktan 45 gün sonra podyuma çıkan Çağla Şikel'e övgüler yağdırdı.

Yeni pilates DVD'si çıkartan Ebru Şallı, "Çağla Şikel, beni bile geçti. Ben 6.5, Çağla ise hamileliği boyunca 6 kilo aldı. Onu tebrik ediyorum" dedi! Yeni bir pilates DVD'si çıkartan Ebru Şallı Tan, ünlü kadınlarla ilgili samimi değerlendirmeler yaptı. Hülya Avşar'la geçen haftadan itibaren pilates yapmaya başladığını ve  vücudunu beğenmediğini belirten Şallı  "Hülya'nın kilo vermesi ve vücudunu sıkılaştırması lazım" dedi.

"Türkiye'nin en güzel vücutlu kadını kim?" sorusuna "Hande Ataizi" yanıtını veren Ebru Şallı Tan, ekledi: "Dokundum, baktım taş gibi. Kalçaları ve bacakları da son derece kaslı." Ebru; Çağla Şikel ve Cansu Dere'nin fiziğini de çok beğendiğini açıkladı. Çağla'nın anne olduktan 45 gün sonra podyuma çıkmasına övgüler yağdıran Ebru, "Çağla beni bile geçti. Ben hamileliğimde 6.5, Çağla ise 6 kilo aldı" dedi. Pilates sporunu herkese tavsiye eden Ebru Şallı Tan, bu spor sayesinde evliliğini kurtaran kadınlar tanıdığını söyledi. Zayıf olması nedeniyle sürekli eleştirilen Ebru Şallı, kendi vücudundan çok memnun olduğunu dile getirdi. Bu arada Ebru Şallı Tan, yeni çıkardığı DVD sayesinde kadınların çok kısa sürede form tutabileceğini söyledi ve ekledi: "Sadece diyet yapmakla güzel bir fiziğe sahip olmak mümkün değil."

EN GÜZEL HANDE!

Ebru Şallı Tan, en çok Hande Ataizi'nin vücudunu beğendiğini söyledi. Jennifer Lopez'in kalçalarını çok büyük bulduğunu söyleyen Ebru Şallı, Madonna'nın da kollarında fazla kas olduğunu düşünüyor.


Kaynak: Takvim gazetesi