Kıvanç Tatlıtuğ gönlünü bu kıza kaptırdı

Kıvanç Tatlıtuğ, gönlünü 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam'a kaptırdı. Şam ile komşusunun partisinde tanışan Tatlıtuğ yeni yıla yeni aşkıyla girdi.

  Reyting rekortmeni &ldquo ; Aşk-ı Memnu&rdquo ; nun yıldızı Kıvanç ; Tatlıtuğ ö ; zel hayatıyla da gü ; ndemden dü ; şmü ; yor . Meltem Cumbul ile ilişkisini 3 ay ö ; nce bitiren Tatlıtuğ şimdilerde yeni bir aşka yelken aç ; tı .

Miss Turkey 2009 Birinci Gü ; zeli Ebru Şam ile aşk yaşayan Tatlıtuğ ' un bu ilişkisinin yılbaşı gecesi başladığı ö ; ğrenildi . Ç ; iftin tanışma hikâ ; yesi şö ; yle : Ulus ' da Gö ; khan isimli ü ; st kat komşusunun evinde verdiği yılbaşı partisine katılan Tatlıtuğ , manken arkadaşlarıyla geceye katılan Ebru Şam ' ı gö ; rü ; r gö ; rmez etkilendi . O gece sabahın ilk ışıklarına kadar sohbet ettiği Şam ' ın telefon numarasını almayı ihmal etmedi . Baş başa ilk buluşma ise yeni yılın ertesi gü ; nü ; Nişantaşı ' ndaki bir restorant da gerç ; ekleşti . Birbirlerini henü ; z tanıma aşamasında olan ç ; iftin ilişkilerini şimdilik gizlemeyi tercih ettiği ö ; ne sü ; rü ; ldü ; . Almanya ' da yaşayan Ebru Şam kraliç ; elik tacını taktıktan sonra Murat isimli sevgilisini terk edip Tü ; rkiye ' ye yerleşmeye karar verdi . Oyunculuğa da merak saran Şam , &ldquo ; Adanalı&rdquo ; dizisine Komiser Esra rolü ; yle dâ ; hil oldu .