'Sanki bizi leylekler getirdi'

Zeki Demirkubuz’un “Kıskanmak” filminde Bora Cengiz ile oynadığı ateşli sevişme sahnesiyle dikkatlerine üzerine çeken Berrak Tüzünataç eleştirilere bu sözlerle cevap verdi.

 

Oyunculukta altın ç ; ağını yaşayan Berrak Tü ; zü ; nataç ; , ' Hatırla Sevgili ' nin devamı niteliğinde ' Bu Kalp Seni Unutur mu ' dizisinde başrolde oynamaya hazırlanıyor . Aynı zamanda Zeki Demirkubuz ' un &ldquo ; Kıskanmak&rdquo ; filminde de rol alan Tü ; zü ; nataç ; burada Bora Cengiz ile oynadığı sevişme sahnesiyle dikkat ç ; ekiyor . Bu sahnenin bu kadar gü ; ndeme gelmesinden rahatsız olduğunu sö ; yleyen Tü ; zü ; nataç ; oyunculukla ilgili ç ; arpıcı aç ; ıklamalarda bulundu :

Ö ; LDÜ ; RENE LAF YOK

-Dizide Yıldız adında burjuva bir aileden gelmesine rağmen politik olarak aktif devrimci bir kızı oynuyorum . Rolü ; me hazırlanmak iç ; in &rdquo ; Sokak Gü ; zeldir : 68 ' de Ne Oldu?&rdquo ; kitabını okudum . Rolü ; me ç ; ok iyi hazırlandım .

- Rol aldığım projelerde sevişme sahnelerinin ö ; n plana ç ; ıkarılması beni ç ; ok rahatsız ediyor . Kıskanmak filmindeki sevişme sahnesinde yer aldım , olay oldu . Dizilerde patır patır adam ö ; ldü ; rü ; lü ; yor , hiç ; bir tepki verilmiyor , iki insan ö ; pü ; şü ; nce sanki Hiroşima-Nagazaki gibi olay yaratıyor . Sanki biz leylekler tarafından mı getirildik? Lü ; tfen kabul edelim bunu annemiz de anneannemiz de yaptı .

- Oyunculuk insana ait şeylerin yansımasıdır . Ben oyuncu olarak sevişme sahnelerinden kısıtlarsam gerç ; ekten hainlik yapmış olurum , herkesi kısıtlamış olurum . O zaman sen dizideki adamın da ö ; ldü ; rü ; ldü ; ğü ; ne inanıyorsun . Merak etmeyin yaşıyor onlar . Sevişme sahnesi hiç ; bir zaman bulunmak istediğim bir işte bulunmama sebebim olmayacaktır .