Jennifer Lopez engelli çocuklar için İstanbul'a geliyor

Ünlü şarkıcı, eşi Marc Anthony ve ünlü yarışcılar, “Hayat Engel Tanımaz” organizasyonu için 24 Ekim'de istanbul'da olacak.

 

Evlendikten sonra bir de ç ; ocuk sahibi olan dü ; nyaca ü ; nlü ; şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez , ü ; nlü ; rock şarkıcısı eşi Mark Anthony ile birlikte Tü ; rkiye ' ye geliyor .
Organizatö ; r Begü ; m Ataklı ile yarışç ; ı ortağı Fernando Alanso ' nun Global UNICEF adına dü ; zenlediği &ldquo ; Hayat Engel Tanımaz&rdquo ; organizasyonu engelli ç ; ocuklar iç ; in gerç ; ekleştirilecek . Macaristan ' da yapılan Formula 1 yarışında gö ; zü ; ne ç ; arpan cisim yü ; zü ; nden yaralanan F1 pilotu Felipe Massa ve Niko Rosberg de İstanbul ' a gelecek ö ; nemli isimler arasında yer alıyor . Ayrıca Tü ; rkiye ' den de ç ; ok ü ; nlü ; isimlerin de organizasyona katılacağını sö ; yleyen Begü ; m Ataklı &ldquo ; UNİCEF ile beraber ortağım Fernando Alanso ' yla 2010 yılından 2012 yılına kadar gerek Tü ; rkiye gerek dü ; nyanın birç ; ok ü ; lkesine organizasyonlar yapacağız&rdquo ; dedi .