'Artık diplomalı bir astrologum'

Sanılanın aksine oldukça sakin bir yaşantı sürdüğü belirten güzel oyuncu Başak Sayan, astrologluk macerasını anlattı.

Dizi çekimleri dışında evinden çıkmayan ve tüm gününü evde kitap okuyarak geçirdiğini söyleyen Başak Sayan, kalabalık içinde kalbinin sıkıştığını, bu yüzden yalnızlığı tercih ettiğini itiraf etti.

DENİZ ÇAKIR TAVSİYE ETTİ

Kendisini oldukça asosyal biri olarak tanımlayan güzel oyuncu, "Beni tanıyan herkes benim asosyal olduğumu düşünüp, beni dışarı çıkarmaya çalışırlar" diye konuştu. Hayatın bir yandan akıp gittiğini ve bu yüzden bazen üzüldüğünü söyleyen Başak Sayan, aynı anda üç kitap okuyabilmekle övünerek, "Hayatta en çok sevdiğim şey kitap okumak. Aynı anda 3-4 kitap okuma özelliğim var" dedi. Güzle oyuncu, son olarak rol arkadaşı Deniz Çakır'ın önerisi üzerine "Dahiler ve Aşkları" adlı kitabı okuyor.

"ASTROLOJİYE FAL DİYENLERE SİNİRLENİYORUM"

Yeni sezona hazırlanmak adına şimdiden yeni senaryolar okumaya başlayan Başak Sayan, oyunculuk dışında merak saldığı astroloji üstüne eğitim almış. "Artık diplomalı bir astrologum" diyen Başak Sayan, astroloji keşfettiğini ve ilim ve felsefesini öğrendiğini belirtti. Kendisine falcı diyeceklere şimdiden göz dağı vermeyi ihmal etmeyen oyuncu, "Astrolojiye fal diyenlere sinirleniyorum, o anın ruhunu anlatan bir sanat" diyor.