Hülya Avşar İsmail YK'yı fena sıkıştırdı

Hülya Avşar, İsmail YK'yı cinsel sorularla bunaltınca YK, ne yapacağını şaşırdı fakat yine de uslübunu bozmadan Avşar'ın sorularını yanıtlama çalıştı.

Aldatılma üzerine İsmail YK'ya sorular yönelten Hülya Avşar, bekar olan şarkıcıya eşinin kendisine özen göstermemesi halinde onu aldatıp aldatmayacağını sordu. Aslında programın en ilginç tarafı da İsmail YK'nın 'afaki' durumlar üzerine ve kibarlığından verdiği cevaplar yerine Avşar'ın birbirinden ilginç sorularıydı.

İşte Hülya Avşar'ın içini dökmesi mi, soru mu olduğu anlaşılmayan sabır taşı çatlatan sorularından bazıları:

-Öyle bir şey oldu diyelim? Eşini aldatır mısın, yoksa eşine gelip şöyle der misin; benim gözüm dışarıda, başka kadınlara bakıyorum, etkileniyorum, bu iş bitsin der misin? Yoksa, ne olacak canım onun ruhu duymaz mı dersin?

-Ne yaparsın eşine açık açık anlatır mısın? Yoksa, ben artık senden başka kadınlara da ilgi duyuyorum. Ya kendine çeki düzen ver ya da işte falan falan neyse. Bunu anlatır mısın yoksa el altından götürür müsün?

-İsmail YK'nın 'Bugün benim için farklı bir kadın ol derim' sözleri üzerine Hülya Avşar şöyle sordu: Farklı bir kadın olsa seni cezbeder mi? Sıkılmaz mısın yani, uzun bir süre sonra? Diyelim ki 5-6-10 sene oldu. Yani kadın şekilden şekile girse bile?

-Evlilik ne sence? Evlenince ne oluyor? Evlilik zaten nedir, bir ekip kurmak, bir şey yapmak. Ama hani seksüel dürtüler de var işin içinde tabi. Heyecanlanmak var. Artık eskisi gibi elele tutuşamıyorsun ama onunla haftada iki kere sevişmek belki sana cazip gelmeyebilir ya da 3 kere sevişmek ya da ayda bir. Zaman içerisinde 2 ayda bire düşebilir, neyse. O zaman ne yaparsın? O beraberliği canlandırmak için elinden geleni yapar mısın? Yoksa sıkılır mısın, işin ucunu bırakır mısın? Evlilik ne sence? Ne zannediyorsun evliliği?

-Sanatçı ile evlenmez misin? Onu mu demek istiyorsun? Ne demek istiyorsun? Seninle aynı mesleği yapan biriyle evlenir misin? Kıskanmaz mısın onun da erkek hayranları olduğu zaman?

-(İsmail YK, 8 Aydır kimse ile çıkmadığını söyleyince) Sekiz aydır bir erkek olarak seks ihtiyacını nasıl gideriyorsun?"