Başrolünü oynadığı filmin galasına gelmedi

Ünlü Oyuncu Beren Saat, Başrolünü oynadığı 'gecenin kanatları' adlı filmin galasına gelmedi.

Senaryosu ve Müzikleri Mahsun Kırmızıgül'e ait "Gecenin Kanatları" filminin galasında tüm gözler başrol oyuncusu Beren Saat'i aradı, ama o geceye katılmadı. Şok durum karşısında zorda kalan film yapımcıları "çok üzgünüz" demekle yetindi.

Gecenin Kanatları"nda 12 Eylül darbesinden sonra, anne ve babası polis baskınında gözleri önünde katledilen Gece'nin (Beren Saat) yaşadığı büyük dram, onu aşk ve ölüm arasında bir seçim yapmaya zorladı. Ama Beren Saat'in senaryo gereği yapmak zorunda kaldığı seçimden çok
galaya katılmayarak yaptığı seçim konuşuldu. Öyle ki Mahsun Kırmızıgül dahi Beren Saat'in galaya gelmeyeceğinden habersizdi! Magazin gazetecileri filmin diğer oyuncuları Erkan Petekkaya, Yavuz Bingöl, Alper Kul, Teoman Kumbaracı, Ferit Kaya, Ali Barışık'a mikrofon uzatırken akıllarda ve sorularda bir tek isim vardı; Beren Saat. Ardı ardına "o nerede" dedilerse de cevabı bilen kimse çıkmadı. Beren Saat'in galaya gelmediğini gazetecilerden öğrenen Mahsun Kırmızıgül "Ben bilmem yapımcı bilir" dedi. Yapımcı Murat Tokat'sa söyleyecek bir şey bulamamış olacak sadece "Üzgünüm" diyebildi.

Şimdi herkes Beren Saat'in galaya niçin katılmadığını merak ediyor. Beren Saat'in filmdeki sevişme sahnelerinin önceden basına verilmesine tepki göstermiş olabileceği öne çıkan ihtimallerden biri.

Öte yandan İstinyepark'taki gala gösterimi öncesi yapılan kokteyl de oldukça sönük geçti. Galada gözler ünlü simaları aradı ama o isimler yok denecek kadar azdı.