Seda Sayan'ın Bakan Çubukçu'ya ayıbı

Şarkıcı Seda Sayan'ın annesi Ayşe Ak'ın adına yaptırdığı okulun açılışını Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu yapacaktı. Yalnız Ünlü şarkıcı yoğun programından dolayı açılışa katılamayacağını söyleyince Bakan okul açılışını programından çıkardı.

Magazin dünyasının ve ekranların gediklisi Seda Sayan, annesi Ayşe Ak'ın ısrarları ile yaptırdığı ve "Ayşe Ak-Seda Sayan Çok Programlı Lisesi" adı verilen okulun yapımı tamamlandı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Tokat programında bu okulun açılışını da yapacaktı.
Milli Eğitim Bakanı Çubukçu, dün Tokat'ta önce 2007 yılında makamında saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Milli Piyango Genel Müdürü İhya Balak anısına yaptırılan Fen Lisesi’nin açılış programına katıldı.
Çubukçu sonra ise Seda Sayan’ın Pazar İlçesi’nde yaptırdığı Ayşe Ak-Seda Sayan Çok Programlı Lisesi açılışına katılacaktı. Önceden yapılan programa göre açılışı Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile Seda Sayan birlikte yapacaktı. Seda Sayan, "programının çok yoğun" olduğu gerekçesiyle açılışa katılamayacağını bildirdi.
Sayan'ın gelemeyeceği bilgisinin ulaştırılması üzerine Bakan Çubukçu, Tokat programında değişiklik yaptı. Ayşe Ak-Seda Sayan Çok Programlı Lisesi'nin açılışını programından çıkardı. Bakan Çubukçu bu konudaki soruya “Bilgi verecek bir durum yok” karşılığını verdi.