'Ben Türküm bana hiçbir grip işlemez'

Kavgaz Mevkii'nde yapımı planlanan 'Kırkpınar Konutları' projesinin temel atma töreninde konser veren Şahsenem, son günlerde herkesin korkulu rüyası haline gelen domuz gribinin kendisine işlemeyeceğini ifade etti.

Edirne'nin Kavgaz Mevkii'nde yapımı planlanan 'Kırkpınar Konutları' projesinin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. Töreninin sunuculuğunu Vahe Kılıçarslan yaparken; Şahsenem de konser verdi. Konser sonrası açıklamalar yapan Şahsenem, son günlerde herkesin korkulu rüyası haline gelen domuz gribine karşı reçete verdi. Öz be öz Türk olduğu için kendisine domuz gribinin işlemediğini savunan Şahsenem, "Bana domuz gribi de kuş gribi de işlemez. Hatta bunun için bir reçetede verebilirim. Üç baş sarımsağı ezip borcam tencereye koyacaksınız. Kesinlikle demir değmeyecek ve tahta havanda dövüp 1 bardak süt, üç dakika kaynatılacak ve on dakika bekletilecek. Daha sonra süzülüp içilecek. Ama dediğim gibi kesinlikle demir değmeyecek. Tabi ki bu reçete düşük tansiyon problemi olan hastalar için tehlikeli olabilir" dedi.

ERKEKLER DAHA NAMUSLU

Şahsenem, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve 2010 yılında çıkaracağı albümü için de şunları söyledi: "Son zamanlarda artık hiç güzel eserler duyamıyoruz. Duysak da çok nadir. Herkes ticari işler yapıyor. Ben ticari değil gerçek sanatı geliştirmek ve klasikleşecek bir albüm yapıyorum." İran kökenli ressam Armin PourHeidari ile evli olan Şahsenem, özel hayatı ile ilgili olarak da, "Özel hayatımı her zaman arka planda tutuyorum. Gerçek güven üzerine sevgi ve saygı üzerine kurulu bir evlilik bu. Onu korumaya çalışıyoruz. Eşimi kadınlardan kıskanıyorum. Eşim çok namuslu bir erkek. Fakat hemcinslerimin hepsi değil de birçoğu için onlara baktığım zaman -ki bunlar bizim camiamız içinden normal insanlar- gerçekten erkekler daha namuslu diyorum" ifadelerini kullandı.