Abacı Şenlendirici'yi dövmüş

Ünlü Sanatçı Muazzez Abacı'nın Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'yi de dövdüğü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda, sahnede bir müzisyene tokat atmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü ünlü sanatçı Muazzez Abacı. Ayakligazete.com'un haberine göre, Muazzez Abacı bu tavrını geçmişte bir çok müzisyen arkadaşına da göstermiş.

Dedikodulara göre, sahnede bir çok kere orkestra arkadaşlarına ters davranan ünlü sanatçı, zaman zaman da şiddet uygulamış müzisyenlere. Şimdiler de yaşadığı olaylarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici de, zamanında Muazzez Abacı'nın sinirinden nasibini alan isimler arasındaymış.

Dedikodulara göre, Hüsnü Şenlendiri'ci geçmişte beraber çalıştığı Muazzez Abacı'dan dayak yemiş zamanında. Sahnede ünlü santçının kendisine bir çok kez bağarmasının yanı sıra şiddet içeren haraketler de gördüğü söylenen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, bir süre bu duruma göz yummuş. Daha sonra nedenini kimsenin tam olarak bilmediği bir sebep yüzünden yollarını ayıran Hüsnü Şenlendirici ve Muazzez Abacı'nın, bu dayak olayından dolayı iş beraberliğine son verdiği konuşuluyormuş.