Tenolcay: Buradaki ödüller fani

Ünlü Oyuncu İpek Tenolcay, bugüne kadar bir çok dizide başrol teklifi aldığını ama bunlara pek hevesi olamadığını söyledi. Tenolcay, bu Dünya'da alınan rollerin, ödüllerin fani olduğunu ve bu nedenle de değersiz olduğunu belirtti.

Kurtlar Vadisi`nde mafya lideri Laz Ziya`nın kızı Nesrin karakteriyle dikkatleri çeken İpek Tenolcay: Buradaki ödüller fani...Kurtlar Vadisi`nde mafya lideri Laz Ziya`nın kızı Nesrin karakteriyle dikkatleri çeken İpek Tenolcay, ‘Doludizgin Yıllar’ adlı diziye ikinci sezonunda yeni bir karakterle dahil oldu. İpek Tenolcay, rolü için binicilik dersleri almaya başlamış.

MEMUR GİBİYİM

Bir aydır binicilik dersleri alan Tenolcay, "İlk günlerde çok korktum. Yüksek olduğu için üstünden düşeceğimden korktum. Sonrasında hocam sayesinde yavaş yavaş bu korkumu yendim. Ata da alıştım. Şimdi dörtnala gidiyorum" dedi. Bugüne kadar oynadığı projelerde başrol veya ödül beklentisinin hiç olmadığını belirten Tenolcay, "Ben para kazanmak için bu işi yapıyorum. Başrol oynama, ödül alma hevesim hiç olmadı. Karnım doyuyor. Çocuğumu okutabiliyorum. Kimseye muhtaç değilim. Benim için bunlar önemli. Bir memur nasıl işine geliyorsa ben de aynı şekilde ekmek parası derdindeyim. Geldik gidiyoruz buradan. Ben bu dünyadan göçtükten sonra öbür taraftaki ödülle ilgileniyorum. Buradaki ödüller fani" diye konuştu.