Saba'nın sağı solu belli olmaz

Oyuncu İpek Tuzcuoğlu, Saba Tümer hakkında öyle açıklamalar yaptı ki 'bayan kahkaha' Saba, bir an için dondu kaldı!

Cine5 ekranlarında 'Başka Yerde Yok' programını birlikte sunan oyuncu İpek Tuzcuoğlu ve gazeteci Mehmet Altan, CNNTURK'te Saba Tümer'in programına konuk oldu.

Saba Tümer, konuklarla ilgili olarak yayındaki zaman ayarlamasını ikiliye sorudu ve "Onu nasıl ayarlıyorsunuz? Mesela bende ne oluyor biliyor musunuz?  Bu konukla şu kadar konuşacaksın diyorlar" şeklinde konuşurken Mehmet Altan araya girdi ve Tümer'i çok güldüren şu sözleri sarfetti:

"Ben inanmıyorum. Ben bunu senin ayarladığını canın sıkılınca B'ye geçelim dediğini düşünüyorum."

Bu sözlere çok gülen Saba Tümer, Altan'ı doğrulayarak "Hocam siz beni iyi çözmüşsünüz. Evet öyle oluyor. Bakıyorum o sırada elektrik tutuyor..." diye konuşurken İpek Tuzcuoğlu araya girerek "Bazen sıkılıyorsun" yorumunu yaptı.

Saba Tümer, yine kahkahalar arasında "Bazen saçımı başımı yolasım geliyor" ifadesini kullandı.

İpek Tuzcuoğlu ise bu esnada hiç beklenmeyen açıklamasıyla hem Saba Tümer'i hem de ekran başındakileri şaşırttı.

SABA'YA ŞOK SÖZLER!

Tuzcuoğlu, "Bize öyle dediler zaten. Saba hanımın sağı solu belli olmaz. Hani buradan sevgili seyirciler, gelecek konuklara duyurulur. Sıkılırsa, bir anda sokabiliriz sizi! (Stüdyonun dışına demek istiyor)" şeklinde konuşunca, Saba Tümer'in hayret dolu ifadesi ekranlara yansıdı.

BÖYLE ŞEYLER SÖYLENİR Mİ?

Canlı yayında gelen bu açıklamalara çok şaşıran Saba Tümer, "İnanmıyorum, söylenir mi böyle şeyler? Bak sen televizyoncusun ayol, bak ben de sonra söylersem" diyerek gülmeye başladı.

Ekran başındakiler anlamadı ancak İpek Tuzcuoğlu, "Hayır hayır, tamam!" diyerek Saba Tümer'i susturmaya çalıştı.

Mehmet Altan, Saba Tümer'e "Ağzını arıyor senin" derken İpek Tuzcuoğlu, yine araya girerek "Böyle şeyler söylediler bilmiyorum" ifadesini kullandı.

SEN BAZEN DUYMUYORSUN!

Ancak İpek Tuzcuoğlu'nun Saba Tümer'i şok eden sözleri bunlarla da sınırlı kalmadı.

Tümer, "Yok yok, öyle bir şey yok. Reklam sürelerine göre ayarlıyoruz tabi ki. Ama bazen kaçırıyorum.. Bir şey sormayı unutuyorum mesela. Hani laf çok yere gidiyor ya. Bu sefer üzülüyorum. Demin kulaklıktan duymadım mesela..." diyerek açıklama yapmaya çalışırken Tuzcuoğlu'nun sözleri Saba Tümer'i bir kez daha hayrete düşürdü.

İpek Tuzcuoğlu, Saba Tümer'e "Sen bazen duymuyorsun değil mi kulaklıkla. Ben senin kadar dağılan bir insan hakikaten duymadım" dedi.

Canlı yayında gelen bu sözler üzerine bir an kalan Tümer'in yaşadığı şok Tuzcuoğlu'nun şu sözleriyle devam etti:

SABA'YA SORMA DERSİN, UNUTUR!

"Saba benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Hatta geçenlerde bir röportajda sordular 'Sanat camiasından dost olmuyor. Sizin kim var hayatınızda?' dediler. Bir Kerem Alışık bir de seni söyledim. Dağınık bir tarafı vardır yani. Mesela, hani unutursun sen. Şimdi bir şey dersin. 'Aa Saba bunu sorma n'olur?' dersin. O hakikaten art niyetinden değil, unutur yani. Ben yine de söyleyeyim de!"