Mankenler çocuklar gibi eğlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yılbaşı şenlikleri kapsamında sokak defilesinde podyuma çıkan mankenler, defilenin ardından lunaparkta eğlendi.

Defileye katılan mankenlerden Tuğba Altıntop, Seçkin Piriler, Alaz Kopruvalı, Tuğba Melis Türk ve Şehnaz Özkaya'nın yanı sıra amatör iki manken, davetli olarak Gümbet kavşağı yakınlarındaki lunaparka geldi. Burada bulunan birbirinden farklı lunapark araçlarına binen mankenler heyecan ve eğlencenin yanı sıra korku da yaşadı.

PİRİLER, ÇARPIŞAN OTOZEDE OLDU

Çarpışan otoda araçların çarpışması sırasında Seçkin Piriler sağ el bileğini bir yere çarparak eğlencesini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Seçin Piriler'e işletme yetkilileri buz getirterek acısını dindirmesine yardımcı olmaya çalıştı. Mankenler, adrenalin 'max crazy dance' ve raylı sistem üzerinde giden vagonlara bindiklerinde ise çığlıklar yükseldi. Bindikleri araçlardan indiklerinde bazılarının korktukları her halinden belli olurken bazıları da yeniden binmek istedi. Mankenler, lunapark macerasının ardından Marina Vista Otel'de Bodrum Mandalinası ve mandalina gazozu tanıtımına katıldı.