Ülke ülke gezip program yapacak

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, şov programı yapmak için ülke ülke gezeceği 3 yıllık bir dünya turnesi planladığını açıkladı.

Yıllardır ara vermeden Beyaz Show programıyla milyonları ekrana bağlayan Beyazıt Öztürk, artık yurt dışına açılıyor. Türklerin yaşadığı diğer ülkelerde canlı programlar yapacağını söyleyen Beyazıt Öztürk, yeni projesini hayata geçirdi.

"BU KADAR İLGİ BEKLEMİYORDUM"

Beyazıt Öztürk, "Kendi programıma benzeyen bir programı yurt dışında yapmaya Almanya'da başladık. Konuklar alıyoruz, Rafel El Roman, Yusuf Güney'le geçen ilk program çok keyifliydi. Ben bu kadar büyük bir ilgi beklemiyordum. 5 bin kişilik salon doldu. Program da inanılmaz güzel geçti" diyerek, tüm bunların devamının geleceğini anlattı.

"SIRADA AMERİKA, FRANSA, İSVEÇ GİBİ ÜLKELER VAR"

"Bundan sonra anladık ki bunu bir turneye çevireceğiz. Beyaz Show gibi olacak, defalarca konuk olan biri her seferinde farklı şeyler anlatacak" diyen Beyazıt Öztürk, sırada Belçika, Hollanda, Danimarka, İsveç, Avusturya, Avustralya, Fransa ve Amerika'nın olduğunu söyledi. Yıllardır Beyaz Show'a yüklendiğini söyleyen Beyazıt Öztürk, artık 2-3 yıl boyunca gezip, yeni progmanına zaman ayıracak.






















































































































Kaynak: ayakligazete.com