Brad'in gömleğini parçalarım

Brad Pitt ile ayrılacağı yönünde çıkan dedikodular yüzünden sıkıntılı günler yaşayan Angelina Jolie son noktayı koydu.

Alman Das Neue Magazine dergisine yaptığı açıklamada Jolie "İlişkide sadakatin çok da gerekli olduğunu sanmıyorum. Açık bir ilişki de tek eşli bir ilişki gibi gayet başarılı olabilir" dedi.

Oskar ödüllü seksi güzel Angelina Jolie ve dünyanın en yakışıklı erkeklerinden sayılan partneri Brad Pitt 5 yıldır birlikteler ve 6 çocukları var. Bu durumu birbirlerine olan bağlılıklarının sağlam olduğu fakat hiç bir zaman bir birlerine zincirli olmadıkları şeklinde açıklayan Jolie sözlerine " Ne ben ne de Brad hiç bir zaman birlikte yaşamanın birbirine yapışık olmak olduğunu iddia etmedik" açıklamasında bulundu.

"Biz her zaman birbirimizi kısıtlamamaya özen gösteriyoruz. Sadakatin bir ilişkinin en önemli unsurlarından biri olduğuna dair şüphelerim var. Bence eşinden ayrılıp sonra da onun arkasındançirkin bir şekile konuşmak çok daha kötü bir olay" diyen Jolie aralarındaki romantizmin ara sıra yaşadıkları tartışmaların ateşiyle canlı kaldığını söyledi.

Bazen Brad hata yaptığını fark etmeyip buna uygun davranmadığında evde hararet artar ve ben o kadar kızarım ki üzerindeki gömleğini parçalarım.