'Çocuk istiyorum'

Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserle 7'den 70'e tüm hayranlarını eğlendiren popçu Nil Karaibrahimgil,'Evlilikle ilgili kararlarım değişti. Artık çocuk sahibi olmak istiyorum' dedi.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü popçu, gelinliği andıran kıyafeti için "Ben gelinliğe benzetmedim. Sadece tül benziyor olabilir. Ben sahnede de sokakta da birazcık daha farklı görünmeyi seviyorum" dedi.

MÜZİK YARIŞTIRILMAZ!

Eurovision'a katılmayı düşünüyor musunuz?' sorusunu da Karaibrahimgil, "Ben Eurovision'u eğlenceli bir televizyon programı olarak görüyorum. Müziğin yarıştırılmasını doğru bulmuyorum. Sertab Erener, Eurovision'u kazandıktan sonra yarışma daha da önemli hale geldi" diyerek yanıtladı.

Evlilik konusundaki fikirlerini de değiştirğini söyleyen ünlü popçu, "Artık çocuğum olmasını istiyorum" diye konuştu. Konser verdiği 21 Aralık akşamının 'En uzun gece' olmasından yola çıkan Karaibrahimgil, geceyi pijama partisiyle kutladı. Sürprizlerle dolu gecede pijamalarını giyen genç kızlar, konser sonrası ünlü popçuyu kuliste karşıladı. Nil Karaibrahimgil'in konserini izleyenler arasında 'Hepsi' grubunun üyeleri de vardı.