Reyhan Karaca sırrını açıkladı

Ünlü Sanatçı Reyhan Karaca, ilk kez bir sıırını medya aracılığıyla anlattı..

Türkiye'de halkın konuştuğu, ilk interaktif televizyon programı "Dr.Stress", 20 Aralık 2009 tarihinde Show Turk ekranında bu kez Avrupalı Türklerin dertlerini dinlemeye başladı.
Acıbadem Sağlık Grubu'nun sponsorluğunda sunulan ilk programın teması "Kansere Karşı Yalnız Değilsiniz" di. Programa kanserle boğuşan ablasına destek olan Hakan Aysev, Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinden psikolog Nazan Ülkü, ürolog Prof.Dr. Veli Yalçın, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Prof.Dr. Mete Güngör ve genel cerrahi uzmanı Prof.Dr.Cihan Uras ve Ergun Göknel'in eski eşi Feray Karvar katıldılar.

Feray Karvar, 4 yıl meme kanseriyle boğuşmuş. Kanserin, stres ile ilintili olduğuna inanmakla beraber, kanser hastalığı sürecinde yaşadıklarının, İSKİ sürecindeki medya baskısından çok daha hafif kaldığını söyledi.

Programa telefonla bağlanan Reyhan Karaca ise, Dr.Stress ile çok önemli bir sırrını paylaştı. İşte

Karaca'nın medyada ilk kez Dr.Stress'e anlattığı acı gerçek:
" 22 Aralık Salı günü kanser hastası kardeşimin bacağı kesilecek. Artık öyle bir noktaya geldik ki, yaşam mücadelesi herşeyin önüne geçti. Kardeşim, ne yazık ki,kanserin ilk aşamasında yanlış teşhis kurbanı oldu. İçimde dört Reyhan var. Kişilik parçalanması yaşıyorum! Acılarımı, sizinle ve tüm kanser hastalarıyla paylaşıyorum. "

17 yıl boyunca halkın acılarını paylaşan Dr.Stress, her Pazar gecesi 23.00'da Show Turk ekranlarında halkın dertlerine derman bulmaya çalışacak.