'Artık kadın programlarına çıkacağım'

Okan Bayülgen'in programında yaşadığı polemikle uzun süre gündemde kalan Yeşim Salkım, artık aklının başına geldiğini söyledi.

Geçtiğimiz akşam Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin Sheraton Otel'de düzenlediği ödül törenine katılan Yeşim Salkım eşi Hakan Eratik'le birlikte son dönemde haklarına çıkan haberlere yanıt verdi. Çiftin geçtiğimiz günlerde İstinye Park'ta bir kafede otururken büyük bir tartışma yaşadıkları yönünde haberler çıkmıştı.

Bu iddialara gülen Yeşim Salkım, "Biz çatıştığımızda konuşarak çözebiliyoruz" derken, Hakan Eratik, "Biz tartıştığımızda sonradan neden tartıştığımızı bile unutuyoruz. Toplum içinde kavga edecek duruma gelmeyiz umarım" diye konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Okan Bayülgen'in şov programına katılan Yeşim Salkım, programda Serdar Ortaç'a hakaret edildiği gerekçesiyle ünlü şovmenle tartışarak yayını terk etmişti. Bu oalyın ardından "Benim aklım başıma geldi" diyen Yeşim Salkım, "Beyaz da Okan da davet etse de gitmem. Kimin formatı neyse ona göre seçip katılacağım. Televizyonu kadınlar ele geçirmeli artık, Berrin Şeker, Ebru Şallı ve Derya Baykal'ın programlarına katılacağım" diye konuştu.















































































































































Kaynak: ayakligazete.com