Oğlunu klipte oynatmayacak

Mustafa Sandal, karizma adlı albümünde yer alan 'Adı İntikamdı' şarkısına çekeceği klipte oğlu Yaman'ı oynatmaktan vazgeçti.

Şarkıcı Mustafa Sandal, oğlu Yaman ve Eşi Emina ile birlikte Bebek Parkı’nda eğlenceli bir gün geçirdi. Annesi Emina Türkcan, oğlu Yaman’ı önce salıncakta sallarken daha sonra kaydıraktan kaydırdı. Mustafa Sandal’ın kaydırağın ucundaki oğlunu kollarının arasına alıp öpüp okşaması ise dikkatlerden kaçmadı. Parkta eğlenceli dakikalar geçiren oğlunun bu halini görüntülemek isteyen Sandal, elinden düşürmediği cep telefonuyla bol bol fotoğraf çekti.

BU FİKİRDEN SOĞUDUM

Öte yandan Mustafa Sandal’ın oğlu Yaman’ı klibinde oynatmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Eşi Emina’nın önerisiyle‘Karizma’ adlı albümündeki ‘Adı İntikamdı’ adlı şarkıya çekilecek olan klipte oğluyla kamera karşısına geçmeye hazırlanan Sandal, gelebilecek olumsuz eleştiriler ve grip korkusu nedeniyle geri adım attı. Sandal’ın, klibinde kızıyla oynayan ‘Hülya Avşar’dan
etkilendi’ yorumlarının önüne geçmek için böyle bir karar aldığı ve yakın çevresine, “Çocuk çekimlerde üşütür diye korkuyorum. Bu fikirden soğudum” dediği öğrenildi.