Gülse Birsel'den romantik komedi

Sit-com yazarlığından sonra romantik komedi filmi yazmaya hazırlanan Gülse Birsel, 'Bakalım dizi senaryosu mu yazmak daha zor, sinema mı?' dedi.

Avrupa Yakası dizisinin senaristliğini yaptıktan sonra yazmaya ara veren Gülse Birsel, Nurgül Yeşilçay'la başrollerini paylaştığı "7 Kocalı Hürmüz"e gelen eleştirilerden oldukça memnun.  

Birsel, Avrupa Yakası'nda birlikte rol aldığı Levent Üzümcü'nün 4 Aralık'ta vizyona girecek olan "Abimm" filmine destek olmak için, Hasibe Eren'le birlikte geçtiğimiz akşam düzenlenen galaya katıldı.

DOMUZ GRİBİNİ HAFİF ATLATTI

Domuz gribi teşhisi konduğu yönünde çıkan haberleri doğrulayan ve 10 gündür evinde dinlendiğini söyleyen Gülse Birsel, arkadaşı Levent Üzümcü'ye destek olmak için ilk kez evden çıktığını, virüs bulaştırma tehlikesi olmadığını söyledi. Şimdilerde vizyonda olan ve gişesi hala açıklanmadığı için tartışmalara neden olan "7 Kocalı Hürmüz" filmiyle ilgili konuşan Gülse Birsel, "7 Kocalı Hürmüz'e gelen tepkilerden de memnunum. Gişeyle ilgili bilgim yok, ben de yarın öğreneceğim ama iyi olduğunu tahmin ediyorum" dedi.

HEM FİLM HEM DİZİ PROJESİ VAR

Filmde sergilediği performansla ilgili övgüler aldığını söyleyen Gülse Birsel, "Performansımla ilgili beklediğimden iyi tepkiler aldım" derken, Süper Star Life kameralarına yeni projelerini anlattı. Avrupa Yakası gibi uzun soluklu bir işten sonra şimdi de sinema filmi senaristliğine soyunacağını açıklayan Gülse Birsel, "Romantik komedi yazacağım, çekimleri de bu yaz başlayacak" dedi. 2011 yılının Şubat ayı için de bir dizi anlaşması yaptığını söyleyen Gülse Birsel, konu ve oyuncuların henüz belli olmadığını söyledi ve ekledi: "Bakalım dizi senaryosu mu yazmak daha zor, sinema mı?" Gülse Birsel, galadan çıkışta Hasibe Eren, Mustafa Üstündağ ve Levent Üzümcü'yle birlikte Cihangir'de yemek yedi.
































Kaynak:ayakligazete.com