Yıllar sonra Amerika'da konser verdi

Ünlü pop şarkıcısı Ajda Pekkan yıllar sonra ilk kez New York'ta konser verdi.

Ajda Pekkan, "TurkishNY.com" haber portalının New York'ta "Manhattan Center"da düzenlediği 5. kuruluş yıl dönümü ve ödül gecesinde hayranlarıyla buluştu.
Pekkan merakla beklenen konser öncesinde gazetecilerin soruları üzerine, New York'ta sahneye çıkmanın kendisi için çok güzel bir duygu olduğunu belirtti. Pekkan, şöyle konuştu: "Yıllardan beri ilk defa Amerika'da konser veriyorum, bayağı uzun yıllardan beri... Bu bir ilk, onun için inşallah bundan sonra bunun birçok defalar söz konusu olmasını temenni ediyorum, çünkü hakikaten ben de bu olaydan dolayı çok gurur duyuyorum."

Programı düzenleyen Rıdvan Sezer'i kutlayan Pekkan, bundan sonra da arzu edilirse yine New York'a gelmek istediğini ifade etti. Türkiye ve ABD arasındaki yolun uzun olduğunu, orkestra elemanlarının seyahatinin kendilerini davet edenler için masraflı olduğunu kaydeden Pekkan, "Ama yeniden olursa tabii çok güzel olur" diye konuştu.
Pekkan'ın sevilen eski, yeni şarkıları ve sahne performansıyla New Yorklu hayranlarını coşturduğu gecede, New York Başkonsolosu Mehmet Samsar da Ajda Pekkan'a teşekkür plaketi sundu.