Çağla daha fazla bekleyemedi

Çağla Şikel, Alman model Heidi Klum'a özendi ve doğum yapmasının ardından 45 gün geçmesine rağmen bu akşam podyuma çıkacak.

Heidi Klum'dan sonra şimdi herkesi şaşırtma sırası Çağla Şikel'de. 45 günlük anne Çağla Şikel podyuma çıkacak

Dördüncü çocuğunu doğurduktan 42 gün sonra Victoria’s Secret defilesine çıkan Heidi Klum’dan sonra Çağla Şikel de oğlu Kuzey’i kucağına aldıktan 45 gün sonra bu akşam podyumda yürüyecek.

Geçen ay New York’ta gerçekleşen Victoria’s Secret defilesinde doğum yaptıktan 42 gün sonra podyuma çıkan Heidi Klum, tüm dünyayı şaşırtmıştı. Şimdi herkesi şaşırtma sırası Çağla Şikel’de.

31 Ekim’de oğlu Kuzey’i dünyaya getiren Şıkel bu akşam, Maçka Küçük çiftlik Park’ta, sirk çadırında gerçekleştirilecek olan ‘LG Chocolate Presents: Fashionin Circus by Erol Bayrak’ defilesinde podyuma çıkacak.

KIRMIZI ABİYE TUVALET GİYECEK


Çağla Şikel, Erol Albayrak’ın LG Chocolatet'tan ilham alarak tasarladığı kırmızı renkli abiye tuvaletle podyumda yürüyecek. Albayrak’ın 2010 İlk bahar-Yaz koleksiyonundan toplam 60 tasarımın sergileneceği defilede Şıkel’in yanısıra Hande Subaşı, Tuğçe Kazaz, Ece Sükan, Yüksel Ak, Tuğba Karaca, Merve Büyüksaraç gibi ünlü mankenler de podyuma çıkacak.