Samyeli'den Talu'ya bir darbe daha!

Ünlü spiker Defne Samyeli, eski eşi Eren Talu'ya boşanma davası açmıştı.. Samyeli, davanın ardından tekrar mahkeme gitti ama bu kez durum farklıydı..

Kendisine ihanet eden eşi Eren Talu'ya boşanma davası açan Defne Samyeli, ikinci kez mahkemede... Samyeli, ortak menkul ve gayrimenkuller ile evlilik döneminde edinilmiş mallardan yarı yarıya pay istedi. Ünlü spiker; dava dilekçesinde "17 yıllık birikimimi evli olduğum sürede Eren Talu'nun sahibi olduğu şirketlere verdim" dedi.

Yarısını istiyor
Samyeli, evlilik süresi içerisinde menkul ve gayrimenkul gibi hiçbir mal varlığının bulunmadığını, Talu'nun ise evlendikten sonra önemli projelere imza atarak ciddi kazanımlara sahip olduğunu ifade etti. Defne Samyeli, "Şirketlerinin, bankadaki paralarının ve boşanma davası sonrasında başkalarına devrettiği ev ve gayrimenkullerinin araştırılarak tespitini istiyorum. Tespit edilen mallardan payıma düşenin de mahkeme kararıyla tarafıma verilmesini istiyorum" dedi.

Başlangıç 10 bin TL
Samyeli ayrıca Galatasaray Stadı inşaatı projesiyle ilgili olarak Talu'nun TOKİ'den alacağı 50 milyon doların üzerine tedbir konulmasını da talep etti. Ayrıca Defne Samyeli boşanma davasından sonra ortaya çıkan alacaklarından şimdilik kendisine 10 bin TL verilmesini talep etti. Eren Talu'nun davaya cevap dilekçesi vermesi bekleniyor.