Beren Saat hakkında şok sözler

Aşk-ı Memnu dizisi ile şöhret olan ve son olarak 'Gecenin Kanatları' adlı sinema filminde ki performansı ile gündeme oturan Beren Saat'i ünlü isimler topa tuttu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

Bazen Beren’i omuzları falan açık gösteriyorlar ya, Allah’ım ne kötü bir cildi var, hep böyle fısır, fısır bir şeyler; insan bakamıyor... Herhalde kıza, cildinize bir şeyler sürelim demeye utanıyorlar. Oyunculuk açısından da Altın Portakallık bir oyun yok ortada, iyi bir senaryo vevar. Alın Beren’i o diziden Yedi Kocalı Hürmüz’de Nurgül’ün yerine koyun, olmaz. İş de batar Beren de.

HAYDAR DÜMEN

Dümen, Aşk-ı Memnu’nun çok konuşulan sevişme sahnesiyle ilgili spekülasyonlar nedeniyle Beren Saat’e de kızdı ve “Sen bana sanatçı olarak ‘Aramıza yastık koyuyoruz’ dersen, baştan sona müstehcen bir deyimdir bu! Niye yastık koyuyorsun kardeşim sen sanatçısın. Demek ki senin beynin başka yerde, bedenin alt tarafın başka yerde, yastık koyma gereği duyuyorsun. O zaman sen sanatçı değilsin!” diye konuştu.

YAVUZ BİNGÖL

Filminin galasına gelmeyen Beren Saat hakkındaki en sert açıklamayı rol arkadaşı Yavuz Bingöl yaptı. Bingöl, Beren Saat’e olan tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Beren’in yaptığı çok ayıp. Bir filmin başrol oyuncusu, rol arkadaşlarını böyle bir günde yalnız bırakır mı? Hele hele Beren’in başkalarını (Sevgilisi Levent Semerci’yi kastediyor) devreye sokması daha ayıp. Neymiş efendim, ‘Sevişme sahneleri basına verilmiş.’ Beren, ‘Aşk-ı Memnu’da her hafta sevişiyor, 70 milyon insan seyrediyor. O sevişme sahneleri de her hafta medyaya servis ediliyor.”

MURAT TOKAT

“Yaptığımız sözleşmeye göre Beren Saat’in galaya gelmesi lazımdı. Galada göremeyince kendisini aradık. Telefonu kapalıydı. Menajerine sorduk, Beren’in dizi çekiminde olduğunu söyledi. Beren, galaya gelmediği gibi hiçbir mazeret de beyan etmedi. Kendisini mahkemeye vereceğim” dedi. Galadan sonra İstinye Park’taki Masa’da film ekibinin partisi, partinin de tek bir gündem maddesi vardı. Herkes, Beren Saat’in galaya katılmamasını konuşuyordu." dedi.

MÜJDE AR

'Gecenin Kanatları' isimli filmdeki sevişme sahnesiyle ilgili olarak çıkan haberde Murat Ünalmış'ın "Beren'in göğüslerine bakmadım" şeklindeki sözlerine Müjde Ar, "Bakmamış, çünkü bakacak birşey bulamamış da ondan" yorumunu yaptı.

MURAT ÜNALMIŞ

“Beren göğsünü gizlemek için özel bir teknik kullanmadı. Aksine yönetmen ’stop, kestik’ dediğinde Beren öylece beklerken onu rahatlatmak için bornoz getirmelerini de ben söyledim. Nihayetinde işimizi yapıyoruz, başka şeyler umurumuzda bile değil. Açıkçası göğüslerine bakmadım bile. Sette işimizi yaparken böyle tuhaf bir şey düşünmek mümkün mü? Prova yaparken kamera çalışmasa bile düşünmeyiz. Beren’le ya da başka biriyle sevişme sahnesi çekmişim benim için önemli değil." dedi.

RASİM ÖZTEKİN

Usta oyuncu Rasim Öztekin, sevişme sahnesi görüntüleri basına dağıtıldığı için 'Gecenin Kanatları' filminin galasına katılmayan Beren Saat'e laf attı: "Ben bir tek porno film çevirseydim galasına katılmazdım."