Artık güldürmeyecek!

'Neşeli Hayat' filmiyle yediden 70'e her kesimin beğenisini kazanan Yılmaz Erdoğan,bundan sonra komedi yapmayacağını söyledi.

Erdoğan, "Bundan sonra kendi tarzımı yaratacak filmlere odaklanacağım. Ben her seferinde beklentiyi şaşırtmak durumundayım. 'Neşeli Hayat'la; beni eleştirenlerin fikrini değiştireceğimi düşünüyordum. Ama bu derece topyekün bir övgü beklemiyordum. Bu kararı almamda bu ilgi ve övgünün de etkisi var."

FİLM BİZİ BATIRMIYORSA TAMAMDIR

Erdoğan Heşeli Hayat'ın gişesine ilişkin olarak da; "700 bine yaklaştık, açıkçası daha fazla rakam bekliyordum. Filmin bizi batırmadığını söyleyebilirim. Benim için bir film zarar etmiyorsa, operasyon tamamdır." diye konuştu.

BKM MUTFAK YENİ FİLMİNİ ÇEKTİ

Bu arada; BKM Mutfak ekibi sinema sektörüne hızlı girdi. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' isimli gösteriyle adından söz ettiren BKM Mutfak ekibi oyuncuları, 'Çok Film Hareketler Bunlar' isimli bir filmi çekti. Ekibin kaptanı Eser Yenenler, filmlerinin Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği 'Neşeli Hayat'la karıştırılmamasını istedi. Film, Ocak 2010'da izlenebilecek.