Hülya ve Seren'in hayran olduğu tenisçiler

Teniste dünya sıralamasının bir numarası olan Federer ile iki numarası Nadal'a, ünlü şarkıcılar hayranlıklarını dile getirdi.

Sevgilisi Sadettin Saran ile çıktığı seyahatte, İspanyol tenisçi Rafael Nadal'ın maçını da izleyen Hülya Avşar, twitter'da hem izlediği maçı, hem de Nadal'a olan hayranlığını dile getirdi. "Müthiş solak" olarak lanse edilen Nadal'ı çok beğenen Avşar, "Bence dünyanın bir numaralı ismi o. Olağanüstü. Onu yakından izlemek de olağanüstüydü" dedi.

ÇOCUKLARA BAKARIM

Avşar'ın ardından Seren Serengil de Nadal'ın en büyük rakibi olan İsviçreli Roger Federer'e olan aşkını facebook'tan ilan etti. Serengil, Roger Federer için "Beyefendiliğinin yanı sıra duygusal. Çok yakışıklı. Tam âşık olunacak adam" dedi.

Serengil, Facebook'taki kişisel hesabından, Caner Demirkaya isimli arkadaşına "Tek değişmez aşkım Roger Federer. Bana yurt dışından onun maçlarını göndersene. Maçlarına kesin gitmemiz lazım" diye yazdı.

Demirkaya da Federer'in mutlu bir evliliği olduğunu ve ikiz çocuklarının dünyaya geldiğini hatırlattı. Seren Serengil ise yarı şaka yarı ciddi bir cevap vererek, "Ben bakarım onun ikizlerine. Beni bir görsün ayrılır karısından. Zaten benim de çocuğum olmuyor, onunkilere bakarım. Âşık oldum adama" şeklinde cevap verdi.

Bu yazışmaların ardından Seren Serengil, Federer'e olan duyguları için şunları söyledi: "Ona aşkım 3 sene önce Roland Garros turnuvasına gittiğimde başladı. Onu canlı seyredince inanılmaz derecede beğendim. Beni etkileyen en büyük özelliği centilmenliği. Çok beyefendi. İzlediğim maçta, her fırsatta eşine dönüp öpücük atıyordu. Bu duygusal yönü de beni çok etkilemişti. Tenisi poker oynar gibi zekâsıyla oynuyor. Çok da yakışıklı. İlginç soğuk bir duruşu var. Bu da onun asaletini ortaya koyuyor. Çok güzel giyiniyor. Benim için tam âşık olunacak adam portresi oluşturuyor."