Gülben Ergen ateş püskürdü!

Bir internet sitesinin Gülben Ergen için 'Dağdan inen PKK'lıyı şoför olarak işe aldı' adlı yalan haberine Gülben Ergen ateş püskürdü...

İşte sitede yayınlanan haber;

Demokratik açılım ve dağdan inen PKK’lıların karşılanma görüntülerinin olay yarattığı bu günlerde magazin dünyasını karıştıracak inanılmaz bir olay yaşanıyor.
Ünlü Şarkıcı G. E. Daha önce PKK terör örgütüne mensup olan ve dağdan inip etkin pişmanlık yasasından yaralanan birini şoför olarak işe aldı. Bir süredir şarkıcının şoförlüğünü yapan eski terörist ile şarkıcının görüntüleri birçok magazin videosunda var.

Ünlü şarkıcının dağdan inen PKK’lı şoförünü işe şarkının en az kendisi kadar ünlü kocasının işe aldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı dağdan inmiş bir PKK’lıyı işe alarak demokratik açılıma katkıda bulunmak istemişte olabilir.

Şimdi aşağıda son şehit cenazelerini ve ailelerinin kameralara konuştuklarını yayınlıyorum. G.E çıkıp da bana bir şey söylemeye kalkmasın, söyleyecekse videodaki şehit ailelerine hesap versin. Ülke bu kadar hassas durumdayken böyle bir kişi işe alınmaz…

Gülben Ergen'in Twitter.com da kendi sayfasında bu iddialara şöyle yanıt verdi;

* Delinin biri senaryo yazacak,allayıp pullayıp internete haber yapacak oh ne guzel..Sıfır doğruluk sıfırrr!!Delil göstermeden hemde..

*İnternette vardi, delil de yok ama ordan aldım da haber yaptım diyen arkadaslara ağır dava açmak için avukatımla irtibata geçiyorum.

*20 yıllık meslek hayatımdaki duruşum nettir. Hiçbir konuda şeffaflıktan ödün vermedim. Bu internet sitesinin yaptığı haber tamamen asılsızdır, yalandır bu konu savcılıktadır!