Pamela'nın başı dertte

Sahil Güvenlik dizisi ile Hollywood yapımcıların dikkatini çeken ve kısa zamanda şöhreti yakalayan Pamela Anderson zor zamanlar geçiriyor.

Kocaman bahçe içinde, havuzlu, onlarca odası ve bir kaç tane banyosu olan bir evden çıkıp tek yatak odalı derme çatma bir eve yerleşmenin düşüncesi bile Hollywood'un ünlü sakinlerinin tüylerini diken diken etmeye yetecek bir durum. Bu korkunç olay eski Playboy güzeli ve Sahil Güvenlik dizisinin yıldızı Pamela Anderson'ın başına geldi.


Finansal açıdan zor durumda olan 42 yaşındaki seksi yıldızın milyon dolarlık malikanesini bırakıp Los Angeles'ta Cennet Koyu adı verilen bir bölgede tek yatak odalı bir kulübeye taşındığı iddia edildi.

Pamela Anderson'ın başı Malibu'da deniz kenarında bulunan evinin tadilatını yapan 5 ayrı inşaat şirketiyle derde girdi. People dergisinin haberine göre güzel yıldız evini yenileyen şirketlere olan 1. 1 milyon dolarlık borcunu ödeyemeyince evine haciz gelmesi tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Derginin haberinde Anderson'ın 2007 yılından vergi borcu olduğu da iddia edildi.

Anderson ise hem ödenmediği belirtilen vergi borcuyla hem de inşaat firmalarına olan borcuyla ilgili olarak avukatlarının inceleme yaptığını belirtti.