Ebru Akel'in 'Yeni Baştan' dizisi başlıyor

Ünlü Program Sunucusu Ebru Akel'in 'Yeni Baştan' adlı dizisi başlıyor. Akel, dizide yalnız ve başarılı bir avukatı canlandıracak.

Yaptığı projelerle adından söz ettiren Ebru Akel, 30 Kasım’da ekranlara gelecek olan “Yeni Baştan” dizisi için kamera karşısına geçti.

Amerika’da çekimleri başlayan, başrollerini Saruhan Hünel, Ebru Akel, Şenay Gürler, Emre Yılmaz, Leyla Erdoğan ve Cem Baza’nın paylaştığı “Yeni Baştan”, umutlarını yakalamak uğruna Amerika’ya giden Türklerin hikâyesini anlatıyor.

Dizi de Derya karakterini canlandıran Akel, henüz 11 yaşında Devlet Parasız Yatılı sınavlarını kazanarak ailesinden uzaklaşmak zorunda kalan, hukuk eğitimini İstanbul’da tamamlamış ve New York’a kendi koşullarıyla gelerek masterını tamamlamış başarılı bir avukatı oynuyor.
Aşka inanmayan, erkeklere güvenmeyen, özel ilişkilerinde de mesafeli ve kuralları koyan bir karakteri canlandıran Akel, “ Bu dizi de bu ekip ile birlikte rol almaktan dolayı çok mutluyum. Amerika’da olmayı fırsata da dönüştürerek kendi gelişimim için zaman ayırıyorum. Dizi için kullanılan Court binası dünya starlarının yaptığı filmlerde dava sahnelerinde kullanılan bir bina. Burada bu havayı solumak bile bana keyif veriyor. Oyunculuk için aldığım her deneğim benim için önemli” diyerek düşüncelerini vurguladı.