Ayrılma nedenini açıkladı

Acun Ilıcalı'nın 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında jüri üyesi olan Oylum Talu programdan ayrılış nedenini açıkladı.

Show TV'de Derya Baykal'ın programına konuk olan Oylum Talu, "Bir ben kalmıştım jüri koltuğuna oturmayan ben de oldum" diyerek jürilik görevinin sona erdiğini söyledi.

Habertürk'te 'Burası Hafta Sonu' programını yapan Talu, "Ben çok uzun zamandır çalışıyorum Habertürk'te. Ailem artık benim" diyerek çalışma arkadaşlarından memnuniyetini dile getirdi.

Acun Ilıcalı'nın televizyonların en başarılı erkek programcılarından olduğunu ifade eden Oylum Talu, bir kaç günlük jürilik macerası için de şu açıklamayı yaptı: "Çok güzel bir program. Acun çok değeli bir insan. Hiç bir problem yok. Onlar hafta içi çekiyorlardı programı. Habertürk'teki programımdan ayrılmam gerekiyordu. Bu 3 ay sonra bitecek bir programdı. Ben Habertürk'te devam edeceğim. Vakit sorunu yüzünden olmadı."

PROGRAMIMDA KALİTE ÖNEMLİ

Bu arada hafta sonu yayınlanan programında ünlü isimlerin dışında farklı konulara da yer veren Talu, "Ben çok kaliteye önem veriyorum. 'Burası Hafta Sonu' programının seyircisine çokdeğer veriyorum. Gerçekten söyleyecek bir şeyi olan, Türkiye'de çok değerli insanlar var. Neden bu insanları buluşturmayalım seyirci ile? Sadece ünlü mü olmalı? Ünlüler de olsun ama onlar da olsun" diye konuştu.