Gözyaşlarına hakim olamadı

Aşkın Nur Yengi, ekranda ağlama krizine neden girdi?

Tv8'deki 'Bir Yıldız Masalı' programına konuk olan Aşkın Nur Yengi, kızının fotoğrafını görüp ve eşinin sözlerini duyunca gözyaşlarını tutamadı.

Kamuran Tapul'un sunduğu programda, Aşkın Nur Yengi'nin dostları, yakınları, sevenleri onu yalnız bırakmadı.

Sürpriz konuklardan birisi olan eşi Haluk Bilginer'in, stüdyoya girmeden önce, daha önceden çekilmiş bir kayıt ekrana getirildi. Elinde, kızları Nazlı'nın fotoğrafını tutan Haluk Bilginer, "İyiki varsın, iyiki benim hayatıma girdin. İyiki eşim oldun. Aşkımın anası, bir tanecik aşkım. Sana herşey için çok teşekkür ederim. Özellikle tatlı kızımız Nazlı için. Seni seviyorum" diye konuştu.

Bir anda gözyaşlarına boğulan Aşkın Nur Yengi, "En dayanamadığım şey bu. Kızıma dayanamıyorum. Tuhaf birşey. Kızım konusunda çok müthiş bir hassasiyetim var" diyerek hüngür hüngür ağlamaya başladı.

Bu sırada Haluk Bilginer içeri girdi ve Aşkın Nur Yengi'ye sarılarak teselli etmeye çalıştı. Yengi, "Kızımın güzel babası. En kıymetlim" diyerek bir süre ağlamaya devam etti.

Haluk Bilginer ise, "Ben senin hayatına seni ağlatmak için girmedim. Nikahımızda da ağladı aşkın, fotoğraflarımız var" diye konuştu. İkili, herkesin önünde birbirlerine aşklarını bir kez daha itiraf etti.