Bekaret raporu aldım!

Ünlü oyuncu Perihan Savaş, 13 yaşında nikahlandığı eşinden ayrıldıktan sonra,babasının önüne hayırlı bir kısmet çıkar diye hastaneden bekaret raporu aldığını söyledi

Kanaltürk'te Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programına konuk olan,Perihan Savaş, 1994 yılında kalp krizi sonrası beynine oksijen gitmediği için felç olan ve 1,5 yıl bakıma muhtaç şekilde yaşayan  Yılmaz Zafer'i ölüme götüren süreci anlattı. Eşinin ortağı ile yaşadığı sorunlar sonrasında rahatsızlandığını anlatan Savaş, kameralar karşısında duygusal anlar yaşadı.

ÖLECEĞİNİ BİLİYORDU

Ünlü oyuncu, "Yılmaz çocuğumuz Savaş'ı sadece iki ay sevebildi. Hastalanmadan önce her şey Yılmaz'ın içine doğuyordu. Ben hamileyken anneme; ‘Ben bu çocuğun yüzünü göremeyeceğim biliyor musunuz’ dedi. Hemen sonrasında da havaya baktı ve ‘Allah'ım canımı alacaksan da çocuğumu göreyim öyle al" dedi ve biz bunu asla ama asla unutamıyoruz"diyerek gözyaşlarına boğuldu. Perihan Savaş 13 yaşında ailesi makyaj yapmasına izin vermediği için belediye kampında tanıştığı bir gençle evlendiğini anlatırken de geçmişine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

MAKYAJ İÇİN EVLENDİM

Savaş, "Ailem 18 yaşına kadar makyaj yapamazsın diyordu. Beni istemeye geldiklerinde 'Yaşasın artık makyaj yapabileceğim' diye düşündüm. Eşim sonradan tiyatro yapmamamı istedi. O bunu isteyince her şey bitmiş oldu. Babama dedim ki 'Eğer beni ondan ayırmazsanız ben de canıma kıyarım' böylelikle 13 yaşında nikahlandığım eşim Nedim'den ayrıldım. Babam daha sonra önüme hayırlı bir kısmet çıkar diye hastaneden bekaret raporu almıştı" diye konuştu.