Seki'nin en büyük korkusu

5 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği ilk konser öncesi heyecan yaşayan Seki'nin büyük korkusu ne?

Cezaevinde 36 bedene düşen Deniz Seki, tekrar 40 bedene çıkmamak için diyetisyen kontrolünde yaşadığı öğrenildi.

Deniz Seki, 5 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği ilk konseri öncesi kilo korkusu yaşıyor! Cezaevinde sekiz kilo verip, yıllar sonra 36 bedene düşen ünlü popçu, yeniden 40 bedene çıkmamak için evine yaptırdığı spor salonundan ve mönüsünü hazırlayan diyetisyeninin sözünden asla dışarı çıkmıyor.
5 Aralık için şov ekibiyle hazırlanıyor

Deniz Seki, 5 Aralık Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konser için hazırlık yapıyor. Üç modacıyla görüşen Seki diyetisyen eşliğinde besleniyor. Geçtiğimiz aylarda uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve 218 günün ardından serbest bırakılan Deniz Seki, hayatında tertemiz bir sayfa açtı.

Ünlü şarkıcı şimdi harıl harıl 5 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konsere hazırlanıyor. Bu uğurda kendisi için dans ekibi kurup, sahne şovu hazırlayan Seki, diğer taraftan da ünlü modacılarla görüşerek kostüm hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Şimdiye kadar ismini açıklamak istemediği üç modacıyla görüşen Seki, cezaevinden çıktıktan sonra verdiği sekiz kiloyu yeniden almamak için de diyetisyen eşliğinde yemek yiyor. 40 bedenden 36 bedene düşen güzel sanatçı, evine aldığı aletlerle bir odasını spor salonuna çevirdi. Seki, şimdi düzenli olarak spor yapıp, formunu korumaya çalışıyor.

Kuruçeşme'deki evinde kimseyle görüşmeyen ünlü şarkıcı, bir yandan da kurduğu yeni ekibiyle birlikte albüm çalışmalarını tamamlamaya çalışıyor. Hapisten çıktıktan sonra orkestrasını, basın danışmanını ve müzik direktörünü değiştiren Seki, ocak ayının ilk haftası çıkması planlanan albümündeki tüm şarkı sözlerini de kendisi yazdı.