İzzet Yıldızhan'ın sakladığı büyük sır

Diyarbakır doğumlu olan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, bir kebapçıda çalıştığı sıralar müzik dünyasına atıldı. Magazin basınından uzak durmaya çalışan ve bir çocuk babası olduğu bilinen İzzet Yıldızhan, şimdiye kadar özel yaşantısıyla ilgili hiç bir bilgi vermezdi.

Ancak ortaya çıkan gerçeklerden türkücünün tam 5 çocuğu ve 3 eşi olduğu anlaşıldı. Üstelik Yıldızhan’ın çocuklarının anneleriyle resmi nikâhı yok.

AYNI ZAMANDA 3 KADINLA BERABER Mİ OLDU?

Konunun diğer bir ilginç yanı ise, İzzet Yıldızhan’ın 3 çocuğunun da 4 yaşında olması. Bu gerçek, türkücünün üç kadınla aynı zamanda birlikte olduğunu gösteriyor. İzzet Yıldızhan, 4 yaşında olan 3 çocuğunu 2009 yılının şubat ayında nüfus müdürlüğünde kaydettirdi. 2005’te dünyaya gelen çocuklarından Sevgi 21 Mayıs, Suriye 26 Nisan, Efe ise 26 Ekim doğumlu.

Habertürk'ün haberine göre 7 yaşındaki Ali, 10 yaşındaki Mustafa ve 4 yaşındaki Efe’nin annesinin adı Nilüfer Y. (38), 4 yaşındaki Sevgi’nin annesinin adı Gizem İ. (26), 4 yaşındaki
Suriye’nin annesinin adı ise Ajda Ballıkaya (29).

İZZET YIDIZHAN KİMDİR?

10 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan İzzet Yıldızhan, küçük yaşta kebapçı dükkânında çalıştı. Eğitimini dışarıdan okuyarak tamamlayan Yıldızhan, Ankara’ya yerleşti. Müzik dersleri almaya ve sahneye çıkmaya başlayan türkücüye ilk albüm teklifi Selami Şahin’den geldi. Üçüncü albümünde yer alan ‘Birisi’ isimli şarkıyla şöhreti yakalayan Yıldızhan, aynı isimli diziyle şöhretini katladı.

Ali, Mustafa ve Efe’nin annesi Nilüfer Y. 2003 yılında mahkeme kararıyla çocuklarına babasının soyadını aldı.
İzzet Yıldızhan, 2003 yılında Suriye’nin annesi Ajda Ballıkaya ‘Var mıydı’
aldı şarkısının klibinde oynattı.