Reyhan Karaca'dan maskeli imza günü!

Bakırköy'deki Airport Alışveriş Merkezi'nde devam eden imza günlerinin bu haftaki konuğu olan ve Seyhan Müzik'ten piyasaya çıkardığı maxi sigle'ı ile gündemde olan Reyhan Karaca, 'Sevmeyi Bilmeyen Adam (SBA)' adlı maxi single albümüyle aynı adı taşıyan şarkısını söyleyerek imza gününe başladı.

Alışveriş Merkezi'nin hediye ettiği 800'ü aşkın CD'yi domuz gribi nedeniyle yüzüne maske takarak imzalayan Karaca, hayranlarının kendisine sarılmasına ve öpmesine müsaade etmedi.

Karaca, "Biliyorum öpüşmek ve sarılmak Türk geleneklerinden geliyor ama son zamanlarda domuz gribi nedeniyle toplumda bir bilinç oluşması ve insanların birbirini kollaması lazım. Bu bilinçle ben de buraya maske takarak geldim. Herkesin de takması gerekiyor. Aşı yaptırmak yerine önce önlem alın ve maske takın" dedi. İmza gününde basın mensuplarının sorularını cevaplayan şarkıcı, babasını kanser nedeniyle kaybettiğini, bir süredir kanser tedavisi gören kardeşiyle ilgilendiğini, son 1.5 yıldır korktuğu için sağlık kontrolünden geçemediğini söyledi.

Domuz gribine değinen şarkıcı "Domuz gribi yüzünden çok telaşlıyım. Şu anda kardeşim grip ve iki hafta önce kemoterapi aldı. Bağışıklık sistemi çok düştü. Tam kemoterapi aldığı sırada bu domuz gribi patladı. Doktorlardan hemşirelere kadar herkes grip. Sokakta, hastanede her yerde maske ile dolaştığım için bana gülüyorlar ama herkesin bu maskelerle dolaşması gerekli" diye konuştu.

Domuz gribi aşısına karşı olduğunu söyleyen Reyhan Karaca, "Kesinlikle aşı olmam" dedi. Karaca, şöyle devam etti: "Maskelerle dolaşmayı öğrenmeliyiz. Bu lastikli maskelerin kutusu 5 TL ve içinde 50 tane var. Hanımlar yüzlerindeki makyaj bozulacak diye kullanmak istemiyor; ben sanatçı olarak dertlenmiyorum ve rahatlıkla kullanıyorum. Burnu akan her çocuk tehlike arz ediyor."