Fahriye Evcen'in güzellik sırrı!

Yaprak Dökümü dizisinin güzel oyuncusu Fahriye Evcen, güzelliğini neye borçlu olduğunu açıkladı.

1- Ruh halime göre değişebiliyor. Genelde spor ve casual giyinmeyi seviyorum. Klasik kıyafetleri pek tercih etmiyorum.

2- Buna bir oyuncu olarak cevap verecek olursam; kişinin güzel olup olmaması onun başarısını etkilemez bence. Güzel veya yakışıklı olan veya olmayan birçok başarılı oyuncu var dünya çapında. Bir oyuncunun güzelliği ne pozitif ne de negatif anlamda kıstas olarak görülmeli.

3- Boş günlerimde kendime zaman ayırmayı seviyorum. devamlı olarak cilt bakımımı kendim yapıyorum. Kil, yosun, havyar, istiridye ve çay ağacı yağı özlü maskeler favorilerimdir. Bakımlı olmak veya spor yapmak bir insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Kendini iyi hissettiğinde ise bunu pozitif anlamda dışa vurursun. Güzelliğimin en büyük sırrı sanırım kendime bakmam.

4- Sporla aram çok iyi. Boş zamanlarımın büyük bir kısmını spor yaparak geçiriyorum. Haftanın en az üç günü mutlaka spor yapıyorum. Sporu hem sağlıklı ve formda kalabilmek için hem de eğlendiğim için yapıyorum.

5- Mutfağa çok fazla zaman ayıramadığım için yemek yapmakla aram çok iyi sayılmaz. Yine de yapmayı ve yemeyi sevdiğim yemekler var: Mesela fırında sebzeli makarnalar ve balık. Hem yapımı kolay hem de lezzetli ve sağlıklı yemekler. Kızartmalardan genel olarak kaçınırım.