Deniz Seki Hüsnü'yü Şenlendirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Taksim Trio' konserinde müziğin usta ismi Hüsnü Şenlendirici sahne aldı. Eski sevgilisi Deniz Seki'nin cezaevinden çıkmasının ardından sahne alan Şenlendirici'nin keyifli olduğu gözlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en ünlü isimlerini sevenleriyle bir araya getirdiği konserlerine bir yenisini daha ekledi. 'Taksim Trio' projesi ile dikkat çeken klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, kanun ustası Aytaç Doğan ve bağlama ustası İsmail Tunçbilek, Bursa'da sahne aldı. Kent Meydanı'nda düzenlenen konserde, müziğin ustaları sanatseverlere müzik ziyafeti çekti. Tunçbilek, Doğan ve Şenlendirici, bir saat süren konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşların bazen duygulu
anlar yaşadığı konserde, sanatçılar sevenleri tarafından uzun süre alkışlandı. Bursa'da hayranlarıyla buluşmanın keyfini yaşadıklarını söyleyen müzisyenler, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere konserin gerçekleşmesine emeği geçenlere teşekkür etti.