Bir araya gelecekler mi

Deniz seki'nin tahliyesinin ardından ilk duygularını açıklayan hüsnü şenlendirici, bir araya gelip gelmeyecekleri sorusunu 'Hayırlısı neyse o olsun' sözleriyle cevapladı.

Uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı iddiasıyla, 24 Şubat 2009’da tutuklanan ve 24 yıla kadar hapsi istenen şarkıcı Deniz Seki, 218 gün tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz günkü duruşmada tahliye edilmişti. Deniz Seki, uyuşturucu kullanmasının sebebi olarak Hüsnü Şenlendirici ile yaşadığı aşkı işaret etmiş, “Yaşadığım bir ilişki yüzünden adını anmak istemediğim bu maddeyi kullandım" diye konuşmuştu. Bunun üzerine gözler Hüsnü Şenlendirici'ye çevrildi.

Deniz Seki'nin tahliye olmasının ardından görüntülenen Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki'nin tahliye olması ile ilgili ilk kez konuştu. Deniz Seki'nin tahliyesiyle ilgili duyguları sorulduğunda "Çıktı, ne güzel oldu ya, şükürler olsun" diyen ünlü klarnetçi, tekrar birleşip birleşmeyecekleri sorulduğunda "Hayırlısı neyse o olsun, bir şey diyemiyorum" sözleriyle her şeyin belirsiz olduğunun altını çizdi. Deniz Seki hakkındaki duyguları sorulduğundaysa kaçamak yanıtlar vererek, "Herkes bunu bekliyordu, herkes için en iyisi oldu" diye konuşan Hüsnü Şenlendirici, kişisel bir yorum yapmaktan büyük bir dikkatle kaçındı.