Kubat Afyon'da konser verdi

Türk Halk Müziği sanatçısı Kubat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde kendi memleketi olan Afyonkarahisar'da konser verdi.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinden olan sanatçı Kubat'ın, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Spor Salonu'nda verdiği konsere, Afyonkarahisarlılar yoğun ilgi gösterdi. Konserde, Kubat'ın söylediği türkülere öğrenciler ve protokol üyeleri de eşlik etti.

Bir ara sahneye çıkan öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibine oynayarak eşlik eden Kubat, kendisini sahnede ziyaret ederek oyunlar oynayan ve sanatçıyla birlikte türküler söyleyen gazilerle ayrıca ilgilendi.

Gazilerin ne kadar dinç olduğunu belirten Kubat, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında gazi ve şehitlerin yerinin doldurulamayacağını bildirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi önemli bir tarihte memleketi Afyonkarahisar'da bulunmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu dile getiren Kubat, Afyonkarahisar'ın Türkiye'de de önemli bir şehir olduğunu söyledi. Şehrin kendine has tatları olduğunu ve bu tatları gittiği her yerde tanıttığını dile getiren Kubat, Afyonkarahisar'ın hemen hemen her ürününün Türkiye'de bir numara olduğunu kaydetti.