Ece'ye bir darbe daha

Kayseri'de düzenlenen PASUMA Festivali'nde Atatürk kıyafetleri defilesine çıkacak olan manken Ece Gürsel, hakkındaki iddialar nedeniyle programdan çıkarıldı.

Ece Gürsel, yarın Mimarsinan Parkı'nda gerçekleştirilecek Atatürk Kıyafetleri Defilesi'nde podyuma çıkacaktı. Defilede Türk bayraklı kostüm giyeceği açıklanan Gürsel, son anda organizasyondan çıkartıldı. Organizasyon komitesi, hakkındaki iddiaların defileye ve festival etkinliklerine gölge düşürebileceği endişesiyle Ece Gürsel’in programdan çıkartıldığını açıkladı.

İstanbul'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda teknik takibe takılan ve bir zanlının telefon görüşmesi sırasında manken Ece Gürsel'le para karşılığı ilite girdiğini öne sürmüş ve konu basına yansımıştı. Gürsel iddiaları yalanlayarak haber yapanlar hakkında yargıya başvuracağını duyurmuştu.

Tayfun Gürsel, kızı Ece Gürsel'in arkasında olduğunu ve olayı yargıya taşıyacaklarını söyledi. Antalya’nın Demre İlçesi’nde oturan, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Karagümrükspor’da 14 yıl futbol oynayıp, 20 yıl teknik direktörlük yapan Tayfun Gürsel, manken kızı Ece Gürsel'e sahip çıktı. Kızları Ece ve Burçe Gürsel'le hemen hemen her gün görüştüğünü anlatan Tayfun Gürsel, “Onlarla gurur duyuyorum. Yaptığı işlerle gurur duyuyorum. Onlar benim hep takibimde. Onların ne şekilde, ne işler yaptıklarını günü gününe biliyorum” dedi.
Kızının 20 bin lira karşılığında Mustafa Fehmi Okay'la birlikte olduğu iddiaların hatırlatılması üzerine Tayfun Gürsel, “Daha önce de böyle dedikodular çıkmıştı. En son çıkan haberlere bir baba olarak çok üzüldüm ve inanamadım. Ben bu kadar çabuk yargısız infaz edilmeye anlam veremiyorum. Bizim ülkemizde bu fazlasıyla oluyor” diye konuştu.

Konunun yargıya götürüleceğini belirten Tayfun Gürsel, “Tabii ki bu yazıyı çıkaranları, bu konuda kim sorumlu ise bunları bir şekilde mahkemeye vereceğiz. Bizim elimiz, onların yakasında olacak. Hiçbir şekilde bizim ailemizi ve Ece’yi yıldıramazlar. Dimdik ayakta olacağız. Ece’nin hiçbir suçu olmadığı, hiçbir yanlış yapmadığı ortaya çıkacak” dedi.