Ördek benzetmesi Demet'i kızdırdı

Burcu Esmersoy'u güzel bulmadığını söyleyen Okan Bayülgen, bu haftaki programında Ebru Şallı ve Demet Şener'i eleştirdi. Bayülgen'in ördeğe benzettiği Şener, “İşine baksın, sağa sola sataşmasın” dedi.

Şallı’nın “Şişman kadınlar güzel değil” şeklinde bir açıklama yaptığını belirten Bayülgen, “Bir kere Ebru Şallı kesinlikle güzel bir kadın değildir. Suratına bu kadar ektirme, biçtirme yapan bir insan güzel değildir. Hele yaşlılığı facia olacak” dedi.

Şallı ve onun yakın arkadaşı olan Demet Şener’in Türkiye’nin en güzel kadınları olmalarına rağmen yaptırdıkları estetiklerle çirkinleştiklerini savunan Bayülgen, “Ördeğe dönmüş. Ördek olmuş... Çünkü bu dudakları böyle yapınca, bütün bu kadınların hepsi ördeğe dönüşüyor. Vak Vak amca gibi çıkıyorlar hepsi. Hepsi ördeğe dönüşüyor. Olacak iş değil. Bir kadın var. Türkiye’nin bir güzel kadını var. Serpil Çakmaklı, güzel bir kadındı. Dünyada ve Türkiye’de botoks, hotoks, emdirme, kaptırma. Bütün suratına yapılan her şeyden sonra, kadınların ve adamların hepsi Çakmaklı’ya dönüşüyor. Nicole Kidman bile” dedi.
Şallı’nın “Zenci Poposu” isimli pilates DVD’si çıkaracağını açıklamasına da tepki gösteren Bayülgen, “Nasıl sen şimdi, yüzün bitti de kadınların poposu mu kaldı? Ayrıca da bunu Şallı’nın suratına da söylediğim için sorun yok” diye konuştu.

HERKESİN GÜZELLİK ANLAYIŞI BİR DEĞİL

Ebru Şallı ise şişman kadınlarla ilgili yaptığı yorumun yanlış anlaşıldığını belirtti ve “Okan’ın sözlerine ne denir ki? Demek ki, herkesin güzellik anlayışı bir değil. Harun’la (Tan) yurtdışındaydım. Bir geldim, ortalık karışmış. Pilates dersi sırasında zayıf insan, şişman insan üzerine konu açıldı. Zayıf kadının daha hoş durduğunu, şişman kadını da zayıflattığımızı söyledim. Gereksiz yağ kitlesinin hoş durmadığını söyledim. Konu buradan çıktı. Kimseyi rencide etmedim. Şişmanları sevmediğimi söylemedim” diye konuştu.


SAĞA SOLA SATAŞMASIN
Bayülgen’in hakkında “Ördeğe dönmüş” yorumu yaptığı Demet Şener, ünlü şovmenin sözlerini ciddiye bile almadığını belirtti. Şener, “O kadar harika bir hayat yaşıyorum ve o kadar mutluyum ki, böyle insanların tuhaf yorumlarına cevap vermeyi bile kendime yakıştıramıyorum. Bunun için vaktim de yok. Onun da çocuğu oldu. Biraz mutlu olması gerekir. Ona tavsiyem biraz daha pozitif olsun ve düzgün konuşsun. İşine baksın, böyle sağa sola sataşmasın. Böyle bir konuşmanın içinde benim adımı geçirmesini çok yadırgadım” dedi.