Magazin olmadan sanatçı olmaz

Geçtiğimiz gece bir açılışa katılan ünlü şarkıcı Banu Zorlu, magazin dünyasıyla ilgili ilginç açıklamlar yaptı. Son dönemde magazin dünyasında yaşanan kavgaları eleştiren Zorlu, magazincilere hak verdi.

Magazincilerin hakkını yendiğini söyleyen ünlü şarkıcı, 'Bir çok sanatçı magazin sayesinde bir yerlere geldi. Kendi tanıtımını yapmak için kendini kameralara çektirip, sonra bir gece klubü çıkışında çekiliyorsunuz diye kimseye saldıramazsınız. Magazin olmadan hiç bir sanatçı hiç bir yere gelemez' dedi.

Magazini ve magazincileri sadece kapı önünde bekleyen ve görüntü alan kişiler olarak görmemek gerektiğini belirten Banu Zorlu, 'Bu dünyanın her yerinde böyle, magazinciler sadece gece klubü kapılarında değiller. Bir sinema filmi yaptığınızda yada albüm tanıtımında da varlar. Hiç tanımadığımız bir çok insan magazin sayesinde tanınıp ekmek yiyiyor. Bu yüzden magazincilerin üstüne fazla gitmemek gerketiğini düşünüyorumç Elbette çekilmek istemediğimiz anlar olabilir ama bunu anlatmanın da doğru bir yolu var. Ayrıca her şeyin bir bedeli olduğu gibi bizim mesleğimizin ve yaşadığımız hayatında bir bedeli var, bunu da unutmamak lazım' dedi.