Kızına babasını yarın açıklıyor!

Manken, oyuncu Arzu Yanardağ reklamcı Ali Sertel ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Alara 'nın, ikinci eşi Serhat Türkkan'ı baba olarak bildiğini belirterek “Ancak onun bir de biyolojik babası var.

Bir gün bu gerçeği öğrenecek. Travma yaşamaması için harekete geçmemizin zamanı geldi” dedi. Kanaltürk’te “Orada Neler Oluyor” programına katılan çift, 3,5 yaşındaki Alara’ya bu gerçeği nasıl açıklayacaklarını şu sözlerle anlattı:

15'İNİ BEKLEYEMECEĞİZ

“Kızım Alara gerçek babasını Serhat sanıyor ve ona ’baba’ diyor. Zaten bana göre gerçek anne ve baba bebeği dünyaya getirenden çok ona sevgisini verip, büyütendir. Serhat benden daha çok kızım Alara ile anlaşıyor. Birbirlerine çok düşkünler. Tek sıkıntımız biyolojik babası yüzünden ileride huzurumuzun kaçması. Bunun için de Alara’ya eninde sonunda biyolojik babasının kim olduğunu açıklayacağız. Önümüzdeki çarşamba günü (yarın) bunun için pedagoga gideceğiz. Böyle bir konuyla ilgili nasıl bir yol izlememiz gerektiğiyle ondan yardım alacağız. Bu gerçeği söylemek için Alara’nın 15 yaşına gelmesini beklemeyeceğiz. O zaman ciddi bir travma yaşayabilir. Zaten google diye bir şey var, oraya girse bütün gerçekleri görecek. En doğrusu bizim söylememiz. Alara’ya bir tane de kardeş düşünüyoruz. Çocuk esirgeme kurumu’nda bir erkek çocuğunu evlat edinmek istiyoruz.” 

Arzu yanardağ, 3.5 yaşındaki  kızının ilerde bir travma yaşamaması için yarın pedagoga başvuracak.