Hilal Cebeci: Hülya haddini aştı

Hilal Cebeci, Hülya Avşar'ın ayrımcılık yaptığını ve gündeme gelmek için Kürt vatandaşlarımızı kullandığını öne sürdü.

“Demokratik açılım”a ilişkin sözleri nedeniyle hakkında soruşturma açılan Hülya Avşar’ın açıklamalarına en sert tepki Hilal Cebeci’den geldi. Cebeci, “Türk tarafımla çok şaşkınım, Kürt tarafımla ise gurur duyuyorum" diyen Avşar’ın reklam uğruna ayrımcılık yaptığını savundu.

Hülya Avşar’ın Sadettin Saran’dan ayrıldıktan sonra kaybettiği popülaritesini yeniden kazanmak için bu sözleri kasıtlı olarak sarfettiğini söyleyen Hilal Cebeci, “Hülya Avşar’ın sözlerini samimiyetsiz buluyorum. Beş sene önce neden bunları söylemiyordu? Ben Hakkari’de ücretsiz dostluk konserleri verdiğim günlerde kendisi gelmeye tenezzül bile etmemişti. Şimdi mi ‘Kürt kızı’ olduğunu hatırladı?” şeklinde konuştu.

İSTİNYE PARK’TA POZ VEREREK ‘KÜRT KIZI’ OLUNMAZ!

Hilal Cebeci, Avşar’ın ayrımcılık yaptığını ve gündeme gelmek için Kürt vatandaşlarımızı kullandığını öne sürdü. Ünlü şarkıcı, “İstinye Park’da poz vererek kürt kızı olunmaz! Hülya Avşar, her zamanki reklam oyunlarından birini daha oynadı ve bu kez haddini aştı. Halka kötü örnek oluyor ve insanları kışkırtıyor” dedi.