Polat bölüm başına 60 bin TL almıyor

Vatan gazetesinin haberinde Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın bölüm başına 60 bin TL aldığı iddia edilmişti. Pana Film'den açıklama geldi.

Vatan Gazetesi'nin dizi oyuncularının bölüm başına aldıkları ücretle ilgili haberi Pana Film yalanladı. Necati Şaşmaz'a atfedilen 60 bin TL'lik ücretin doğru olmadığını belirten Pana Film, Şaşmaz'ın Pana Film'in ortaklarından olduğunu hatırlattı.

DİZİLERİN EFENDİLERİ!

Dizilerden aldıkları para az buz değil. Neredeyse trilyonları kazanıyorlar. İşte dizi oyuncularının aldıkları paralar...
TV’lerde şüphesiz reklam pastasının en büyük dilimine sahip olan ve en çok ilgi çeken yapımlar diziler. Türkiye’de 70 dizi ekrana geliyor. Reytingleriyle kanal yönetimlerinin yüzünü güldüren bu dizilerin oyuncuları arasında da kıyasıya rekabet var.

Ekonomik krizden etkilendiği söylenen dizilerde başrollerin değeri hiç değişmiyor. En çok kazanan genç kadın oyuncular arasında haftalık bölüm başına 30 bin TL ile zirveyi iki isim paylaşıyor: Beren Saat ve Tuba Büyüküstün... Aşk-ı Memnu’da Bihter’i canlandıran Saat ile “Benim Güzel Meleğim”in başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün son zamanlarda yükselişte olan kadın oyuncuların başında geliyor. Erkeklerde ise en yüksek ücreti 60 bin TL ile Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz kazanıyor.

KİM NE KADAR ALIYOR?
* Beren Saat: (Aşk-ı Memnu) 30 bin TL
* Tuba Büyüküstün: (Benim Güzel Meleğim) 30 bin TL
* Nehir Erdoğan: (Aşk Bir Hayal) 25 bin TL
* Özgü Namal: (Hanımın Çiftliği) 20 bin TL
* Cansu Dere: (Ezel) 15 bin TL
* Necati Şaşmaz: (Kurtlar Vadisi) 60 bin TL
* Kenan İmirzalıoğlu: (Ezel) 45 bin TL
* Kıvanç Tatlıtuğ: (Aşk-ı Memnu) 30 bin TL
* Nejat İşler: (Kapalıçarşı) 25 bin TL
* Bülent İnal: (Bu Kalp Seni Unutur mu?) 25 bin TL

Bu da Pana Film'in açıklaması:

Basına ve Kamuoyuna,


Bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan Necati Şaşmaz’ın bölüm başına aldığı ücretle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Daha önce aynı konuyla ilgili yapmış olduğumuz açıklamalara rağmen bu tarz spekülasyonlar devam etmektedir. Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu olmasının yanı sıra Pana Film’in ortaklarındandır. Telaffuz edilen bölüm başı ücretler de kesinlikle söz konusu değildir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Pana Film