Tarık Akan, copla dövüldü..

Ünlü sinema sanatçısı Tarık Akan, trafik kurallarına uymama yüzünden tartıştığı genç tarafından copla dövüldü.

Tarık Akan'ın trafikte kural ihlali yüzünden kavgaya karıştığı ve darp edildiği ileri sürüldü. Ünlü sanatçının geçtiğimiz perşembe akşamı 23.30 sıralarında Kennedy Caddesi üzerinde seyir halinde iken bir akaryakıt istasyonundan süratli bir şekilde çıkmaya çalışan 34 VF 4420 plakalı aracı kullanan kişi ile tartıştığı ve karşılıklı olarak birbirlerini yumrukladıkları ileri sürüldü.
İddialara göre akaryakıt istasyonundan çıkmak isteyen aracı kullanan genç tarafından tekme tokat dövüldükten sonra olay yerine gelen polislerle karakola giden ünlü sanatçı ve kendisini darp eden genç burada biribirlerinden davayı olmayınca olay kapandı.

Geçtiğimiz perşembe akşamı Kennedy Caddesi'nde Tarık Akan'ın içinde bulunduğu araç, petrol istasyonundan süratli bir şekilde çıkmaya çalışan 34 VF 4420 plakalı BMW marka araçla çarpışma tehlikesi atlattı.

Edinilen bilgiye göre; olay üzerine araçtan inen Tarık Akan, araç sürücüsü olan ve ismi öğrenilemeyen genç ile tartışmaya başladı. Araçtan inen ve babasının polis olduğunu söyleyen 18-20 yaşlarındaki genç, Tarık Akan'ın gözüne biber gazı sıkarak, cop ile yüzüne vurmaya başladı. Aldığı darbeler üzerine yüzü kanayan ve sol kaşının üstü şişen Tarım Akan olay yerine polis ekiplerini çağırdı.

Ünlü sanatçı, kendisini darp eden gencin kullandığı aracın camındaki "Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyesi tanıtım kartı, Cevdet ATEŞ 34 VF 4420"yazılı kartonu polise teslim etti.

Bakırköy sahil yolu Ataköy mevkiinde meydana gelen olayı polise anlatan Tarık Akan, "Gözüme gaz sıkıyor ve Copla vuruyor. Cop var, bir de meclis arabasıymış. Meclis üyesi araç tanıtım kartı var"dedi. Bölgeye gelen ekibe olayı anlatmaya çalışan Tarık Akan'ın sevgilisiyle polis arasında da zaman zaman gerginlik yaşandı. Olayla ilgili soru soran Akan'ın sevgilisi Acun Günay polisin, "Ya ben öğreneceğim, burada görevli ben varım, Allah Allah" şeklindeki tepkisiyle karşılaştı. .