Akın Akınözü hayranları için bakın ne yaptı!

Sosyal medyanın en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden olan Hercai oyuncuları arasındaki Akın Akınözü bugün 30 yaşına girdi. Akınözü, doğum gününde herhangi bir hediye istemediğini belirtip, sevenlerinden kansersiz yaşam için çeşitli derneklere bağışta bulunmalarını istemişti. Ünlü oyuncunun hayranları bu çağrıya kulak verdi.

Akın Akınözü hayranları için bakın ne yaptı!
Cuma akşamlarının sevilen dizisi Hercai yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin gönlüne taht kurdu. Hercai'nin ünü ülke sınırlarını aşarken Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in hayat verdiği Miran ve Reyyan karakteri herkesin beğenisini topladı. Sosyal medyanın en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden olan Hercai oyuncuları arasındaki Akın Akınözü bugün 30 yaşına girdi. Akınözü, doğum gününde herhangi bir hediye istemediğini belirtip, sevenlerinden kansersiz yaşam için çeşitli derneklere bağışta bulunmalarını istemişti. Ünlü oyuncunun hayranları bu çağrıya kulak verdi.

Snob Magazin'in haberine göre; Akın Akınözü'nün hayranları Kansersiz Yaşam Derneği, Lösev ve Darüşşafaka Derneği'ne ünlü oyuncu adına bağışta bulundular.

Şu ana kadar çeşitli derneklere 14 bin TL tutarında bağış yapıldığı öğrenildi. Öte yandan Akın Akınözü adına Bitlis'te bir kütüphane de kuruldu.

Doğum günü mesajlarına teşekkür eden Akın Akınözü, yeni yaşını şu sözlerle kutladı: "30.yaşımın hayatıma, Nemrut Dağı'na doğan güneş gibi doğmasını dilerim... Şimdiden sevginizle ve desteğinizle, hayatıma bu dileğimin bile ötesinde bir güzellik kattığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra bana da bu yolda dengemi kaybetmeden sizinle beraber yürümek düşer..."